Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 1-3 LIVE: Ο Μόντριτς τελείωσε τους Καταλανούς

18:51 24/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου, για την έβδομη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του πρώτου Clasico της σεζόν από το newsit.gr

Παρά την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη άρχισαν κανονικά κι ακόμα συνεχίζονται. Στην Ισπανία, έφτασε η ώρα για το πρώτο «El Clasico» της… Covid εποχής.

H Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στο άδειο λόγω των περιοριστικών μέτρων – «Καμπ

Νου» τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το newsit.gr

Τον Μάρτιο του 2020, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα τέθηκαν για τελευταία φορά αντιμέτωπες. Ήταν ένα από τα τελευταία παιχνίδια πριν η La Liga διακοπεί λόγω κορονοϊού. Η «Βασίλισσα» θα πάει στο «Καμπ Νου» έχοντας 10 βαθμούς σε 5 αναμετρήσεις, ενώ η «Μπάρτσα» θα την περιμένει με 7 βαθμούς σε 4 αναμετρήσεις και σίγουρα θα θέλει να τη φτάσει…

Το παραδοσιακό ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος κι ένα από τα σπουδαιότερα σε όλο τον κόσμο, έχει κλείσει ήδη 91 χρόνια ιστορίας και οδεύει για να φτάσει στον… αιώνα κόντρας και αντιπαράθεσης μεταξύ των «μερένχες» και των «μπλαουγκράνα».

Οι δύο ομάδες προέρχονται από οδυνηρές ήττες, από Χετάφε (1-0) και Κάντιθ (0-1). O Ζιντάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αζάρ και Καρβαχάλ. Αντίθετα, ο Σέρχιο Ράμος που τόσο έλειψε στην ήττα από τη Σαχτάρ (2-3) αναμένεται να επανέλθει.

Στον πάγκο των δυο ομάδων, κάθονται δυο άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία και ως ποδοσφαιριστές τους. Ο Ρόναλντ Κούμαν για τους «μπλαουγκράνα» και ο Ζινεντίν Ζιντάν για τους «μερένχες».

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 1-3 LIVE: Ο Μόντριτς τελείωσε τους Καταλανούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα