Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα και μηχανές – Εικόνες απόλυτης καταστροφής από την Καλλιθέα (video)

06:50 21/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Ολοσχερώς καταστράφηκαν αυτοκίνητα και μηχανές στο Πέραμα, στην Νέα Ιωνία και στην Καλλιθέα, από φωτιά που έβαλαν άγνωστοι τα χαράματα της Τετάρτης (21.10.2020).

Σύμφωνα και με τα όσα μετέδωσε το MEGA, όλα ξεκίνησαν από το Πέραμα όπου άγνωστοι πυρπόλησαν 3 αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Ηρακλείου, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε επίθεση στην οδό Νεϊγύ

στην Νέα Ιωνία.

Τελευταίο “χτύπημα” ήταν στην οδό Δημοσθένους στην Καλλιθέα, όπου κάηκε ένα αυτοκίνητο και 3 μηχανές. Μάλιστα η μια μηχανή ήταν του ίδιου ανθρώπου που έχει και την μία μηχανή, η οποία ήταν παρκαρισμένη μπροστά στο αμάξι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εμπρησμοί έχουν σχέση μεταξύ τους, και μένει να εξακριβωθεί το κίνητρο. Κανένα από τα οχήματα δεν ανήκει σε κρατική υπηρεσία η προβεβλημένο πρόσωπο.

“Οι καπνοί έφτασαν μέχρι τον τέταρτο όροφο”

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και της μηχανής στην Καλλιθέα είπε πως παρ’ ότι μένει στον τέταρτο όροφο, ξύπνησε από τη δύσπνοια από τους καπνούς. 

Βγήκε στο μπαλκόνι, είδε ότι το αυτοκίνητο και η μηχανή του είχαν πιάσει φωτιά, και κατέβηκε με πυροσβεστήρα. Ωστόσο επειδή η φωτιά ήταν μεγάλη φοβήθηκε τελικά να βγει από την πολυκατοικία, κάτι που αποδείχτηκε σωτήριο, καθώς λίγο μετά έγινε έκρηξη, πιθανότατα επειδή η φωτιά έφτασε στο ντεπόζιτο της βενζίνης. 

Ο ίδιος δεν φαντάζεται γιατί μπορεί να έγινε στόχος και δηλώνει πως δεν είχε δεχτεί απειλές.

Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια της εισόδου της πολυκατοικίας.

To άρθρο Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα και μηχανές – Εικόνες απόλυτης καταστροφής από την Καλλιθέα (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαράζ, – Εικόνες, Καλλιθέα,baraz, – eikones, kallithea