Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Κανονικά ξανά τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που τα διέκοψε ο Ιανός

14:04 23/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23.09.2020) η σιδηροδρομική σύνδεση στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη καθώς παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Λιανοκλάδι – Λάρισα.

Κανονικά, λοιπόν, διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση σημαντικού μέρους των εργασιών στο κομμάτι Λιανοκλάδι – Λάρισα και στα 3 σημεία (Στύρφακα, νότια είσοδος σήραγγας Όθρυος, Παλαιοφάρσαλο).

Η

διακοπή της κυκλοφορίας έγινε λόγω σημαντικών ζημιών που προκλήθηκαν εξαιτίας του Ιανού στην υποδομή.

Μετά τον έλεγχο που έγινε, ο ΟΣΕ έδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (22.09.2020) σε κυκλοφορία τη μια γραμμή από Λιανοκλάδι έως Λάρισα με αμφίδρομη κίνηση.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτελεί, από την Τετάρτη (23.09.2020), μετά τις 9 το πρωί, δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη χωρίς ενδιάμεση διακοπή, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης και η λειτουργία και των δύο γραμμών.

Σταδιακά, σύμφωνα με τον ΟΣΕ, από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, θα δοθεί σε διπλή γραμμή το Δομοκός – Λάρισα και έως τις 5 Οκτωβρίου η πλήρης λειτουργία και των δύο σιδηροδρομικών γραμμών.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΣΕ ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Οργανισμού που εργάζονται επί 24ωρου βάσεως, την ΕΡΓΟΣΕ και όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Κανονικά ξανά τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που τα διέκοψε ο Ιανός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα