Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-0 LIVE: Ισορρόπησαν το ματς οι “πράσινοι”

20:49 13/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Από την Τρίπολη και την έδρα του Αστέρα ξεκινά η φετινή σεζόν στη Superleague για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να μπει με το… δεξί στη “μάχη” του πρωταθλήματος παρά τις πολλές απουσίες που θα έχει και κάνουν πιο δύσκολο το έργο του απέναντι στους πάντα υπολογίσιμους γηπεδούχους.

Με πληθώρα απουσιών ξεκινά τη φετινή περιπέτειά του στη Superleague ο Παναθηναϊκός

κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το Newsit.gr

Πέραν των των τραυματιών Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδη και Ιωαννίδη, εκτός έμεινε ο Σένκεφελντ λόγω τραυματισμού στον γλουτό από άτσαλη πτώση, ο νεοαποκτηθείς Χουανκάρ γιατί δεν ήρθε εγκαίρως το δελτίο του, αλλά και ο Εμμανουηλίδης που υπέστη διάστρεμμα, με αποτέλεσμα ο Ντάνι Πογιάτος να πρέπει από νωρίς να αντιμετωπίσει μία κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μόλις στο πρώτο του επίσημο ματς στον πάγκο του “τριφυλλιού”.

Στον αντίποδα ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο του, θέλει να επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις μετά από μία “περίεργη¨σεζόν πέρυσι, όπου η ομάδα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και έμεινε μακριά από την εξάδα των Play Offs.  Οι Αρκάδες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Λουίς Φερνάντεθ, Σίτο, Καστάνιο και Ντρούπι στο ματς της πρεμιέρας.

H προαναγγελία της Superleague για το Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Το τριήμερο των αγώνων του Πρωταθλήματος Superleague Interwetten κλείνει στην Τρίπολη με το παιχνίδι του Αστέρα, εναντίον του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα της Πελοποννήσου δεν μπορεί να στοχεύει κάτι άλλο παρά την εξάδα, έχοντας τον Μίλαν Ράσταβατς και πάλι στον πάγκο της, ενώ ο Παναθηναϊκός ξεκινά μια νέα εποχή με τον Ντάνι Πογιάτος και νέα πρόσωπα.

Ο Αστέρας Τρίπολης

Δεν κατάφερε να μπει στην εξάδα, τερμάτισε όγδοος στην κανονική περίοδο, αλλά είχε σταθερή πορεία στα πλέι άουτ, έμεινε αήττητος και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Βέβαια ήλπιζε για μεγάλο διάστημα για την εξάδα, αλλά οι ισοπαλίες με Άρη και Παναθηναϊκό στα δύο τελευταία εντός έδρας, του στέρησαν κάτι τέτοιο.

Δεν έκανε ήττα μέσα στο 2020 στην έδρα του, μετά το ευρύ 0-5 με τον Ολυμπιακό στις 15 Δεκεμβρίου 2019. Από τότε ακολούθησαν πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Αλλά και ανεξάρτητα έδρας, ο Αστέρας έχει μόνο μια ήττα στα 14 τελευταία. Αυτή στη Λάρισα με 3-0 στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ηττηθεί και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του 2-0 το 2015 στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού.

Είναι εντυπωσιακό ότι ο Αστέρας έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με νίκη τρεις φορές, και τις τρεις εκτός έδρας. Σε πέντε περιπτώσεις που ξεκίνησε από την έδρα του έχει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Παναθηναϊκός

Τέταρτος στην κανονική διάρκεια, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε παρά να μείνει στην ίδια θέση και στα πλέι οφ, με τις αποστάσεις που είχε από τις άλλες ομάδες.

Με νέα τεχνική ηγεσία και νέους παίκτες, οι «πράσινοι» έχουν πλέον μετά από καιρό στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Στα πλέι άουτ έχασε ένα παιχνίδι από τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο και ένα από την ΑΕΚ τυπικά γηπεδούχος.

Μετά το περσινό άσχημο ξεκίνημα και τις μαζεμένες ήττες στην έδρα του από ΟΦΗ, Ξάνθη και ΑΕΛ, συνήλθε. Από εκεί και πέρα τον νίκησαν μόνο ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ από δύο φορές.

Για έβδομη σεζόν στη σειρά, ο Παναθηναϊκός ξεκινά το πρωτάθλημα εκτός έδρας, σε πόλη της περιφέρειας! Δεν έχασε κανένα από αυτά τα παιχνίδια, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Eντός έδρας έχει να ξεκινήσει από το 2013, όταν νίκησε τον Παναιτωλικό. Ακόμη είναι η 12η σεζόν στη σειρά, που παίζει πρεμιέρα με ομάδα της περιφέρειας! Το 2008 είχε παίξει με την ΑΕΚ του Γιώργου Δώνη και είναι και η τελευταία φορά, που έχασε στην πρεμιέρα.

Μεταξύ τους

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο αγώνας τους στην Τρίπολη έληξε ισόπαλος, με τον Παναθηναϊκό να φεύγει με δεύτερη ισοπαλία στη σειρά, αλλά τρίτη φορά χωρίς νίκη.

Ο Αστέρας έχει κάνει μόλις τρεις νίκες επί του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο ιστορικά παιχνίδι τους το 2007, το 2014 και το 2017. Όλες στην έδρα του.

Πάντως στα τελευταία επτά μεταξύ τους για το πρωτάθλημα, οκτώ με ένα Κυπέλλου, δεν έχουν πετύχει πάνω από ένα γκολ η κάθε μια ομάδα. Αμέσως πριν ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 5-0 στην Τρίπολη, το Φεβρουάριο του 2017.

Η ιστορία

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3

Ισοπαλίες: 13

Νίκες Παναθηναϊκού: 14

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3

Ισοπαλίες: 7

Νίκες Παναθηναϊκού: 5

Το περσινό παιχνίδι
22.02.2020: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1
(85’ σουτ Χουαρέγκι – 51’ πέναλτι Μακέντα. Στο 65’ κόκκινη Ζαχίντ του Παναθηναϊκού)

To άρθρο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-0 LIVE: Ισορρόπησαν το ματς οι “πράσινοι” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-0 LIVE, Ισορρόπησαν, “πράσινοι”,asteras tripolis – panathinaikos 0-0 LIVE, isorropisan, “prasinoi”