Άρης: Στο “Κλ. Βικελίδης” ο Τζέγκο – Οι Ρουμάνοι στέλνουν Γκανέα στους “κίτρινους”

15:45 11/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Εντός της ημέρας (11/8) αναμένεται να ολοκληρώσει ο Άρης την μετεγγραφή του Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος βρέθηκε στο “Κλ. Βικελίδης” για την ολοκλήρωση των λεπτομερειών και την υπογραφή του συμβολαίου του, ενώ την ίδια στιγμή ρουμάνικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία των “κιτρίνων”

Ο διεθνής Αυστραλός άσος, Τζέιμς Τζέγκο, βρίσκεται από χθες (10/8) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.,

καθώς σήμερα (11/8) ήταν προγραμματισμένο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη για 2+1 χρόνια γι’αυτό και έδωσε το “παρών” στο Κλεάνθης Βικελίδης από όπου διέρρευσε και η πρώτη του φωτογραφία μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα.

Μάλιστα, αν όλα πήγαιναν βάσει σχεδιασμού, ίσως έδινε και το παρών στην “πρώτη” της ομάδας στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, στο Νέο Ρύσιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στο Κλεάνθης Βικελιδης ο Τζειμς Τζεγκο με τον Άγγελο Χαριστέα. Επεται συνέχεια … Vamos…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pantelis Zoumpoulis (@panteliszoumpoulis) στις 11 Αύγ, 2020 στις 2:38 πμ PDT


Την ίδια στιγμή ο Άρης φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε δεύτερο μετεγγραφικό “χτύπημα” αφού σύμφωνα με Μέσα της Ρουμανίας υπάρχει συμφωνία μεταξύ των Θεσσαλονικιών και του Κριστιάν Γκανέα για σύναψη συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα “digisport.ro”, ο Άρης τα βρήκε σε όλα με τον Κριστιάν Γκανέα, ο οποίος θα υπογράψει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα δύο έτη. Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα, σημειώνεται πως ο 28χρονος μπακ θα αμείβεται με 25 χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

To άρθρο Άρης: Στο “Κλ. Βικελίδης” ο Τζέγκο – Οι Ρουμάνοι στέλνουν Γκανέα στους “κίτρινους” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα