Απίθανη δήλωση από Νέιμαρ: «Θέλω να γίνω ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ»

13:45 15/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Νέιμαρ είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη και πριν λίγες ημέρες εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά φαίνεται ότι ετοιμάζεται και για… δεύτερο επάγγελμα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας έχει εντοπιστεί ανά διαστήματα να παίζει πόκερ σε διάφορα τουρνουά και μιλώντας στο δίκτυο «CNEWS» αποκάλυψε ότι επιθυμία του είναι να ασχοληθεί επαγγελματικά

με αυτό, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Θέλω να γίνω ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ. Είναι ένα από τα πράγματα που μου αρέσει περισσότερο. Νιώθω πολύ άνετα και νομίζω ότι μετά το ποδόσφαιρο, θα μπορώ να παίζω σε τουρνουά, να ταξιδεύω για να παίξω στα τουρνουά στα οποία πάντα ήθελα να συμμετάσχω και ότι δεν ήμουν σε θέση λόγω του προγράμματος και της καριέρας μου. 

Έτσι, όταν θα τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θα κάνω, να ταξιδέψω για να παίξω σε αυτού του είδους τα τουρνουά.

Είμαι βέβαιος ότι σε λίγα χρόνια, όταν θα τελειώσω την καριέρα μου, θα είμαι λίγο καλύτερος, θα ξέρω πώς να εκμεταλλευτώ το ίδιο το παιχνίδι και να απολαύσω τον εαυτό μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», τόνισε ο Νέιμαρ.

 

To άρθρο Απίθανη δήλωση από Νέιμαρ: «Θέλω να γίνω ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα