Άντζυ Ανδριτσοπούλου: «Ένιωσα ότι χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου» – Η περιπέτεια με τον κορονοϊό

14:21 6/5/2021 - Πηγή: NewsIt

«Θέλει πολύ χρόνο να ξανανιώσεις γερός και δυνατός», λέει η Άντζυ Ανδριτσοπούλου φγια την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

Το γνωστό μοντέλο Άντζυ Ανδριτσοπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από τον Πρωινό Καφέ και πλέον ασχολείται με τη δημιουργία κοσμημάτων, πέρασε πριν λίγες μέρες μία σοβαρή περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Δεν ήταν όμως και η μόνη, καθώς όπως λέει η ίδια, κόλλησε και τον σύζυγό αλλά και τον γιο της.

Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου,

σε συνέχεια της συγκλονιστικής εξομολόγησής της, είπε μεταξύ άλλων για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό: «Τρόμαξα πάρα πολύ, ένιωσα ότι χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Με έκανε να τρομοκρατηθώ όλο αυτό. Αρρώστησα εγώ, την επόμενη ημέρα κόλλησα τον γιο μου, που είναι 12 χρονών, ο οποίος ανέβασε 37 πυρετό και είχε τρομερούς μυϊκούς πόνους.

Τη μεθεπόμενη κόλλησε ο άντρας μου, ο οποίος τη δέκατη ημέρα νοσηλεύτηκε».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο αυτό που περνάς εκείνη τη στιγμή, είναι και το μετά. Θέλει πολύ χρόνο να ξανανιώσεις γερός και δυνατός. Είναι τρομακτικό αν το σκεφτείς».

Μάλιστα, το πρώην μοντέλο τόνισε ότι πλέον πιστεύει στο εμβόλιο και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα της επιτρέψουν οι γιατροί να το κάνει.

Δείτε τι είπε η Άντζυ Ανδριτσοπούλου στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου:

To άρθρο Άντζυ Ανδριτσοπούλου: «Ένιωσα ότι χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου» – Η περιπέτεια με τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άντζυ Ανδριτσοπούλου, Ένιωσα,antzy andritsopoulou, eniosa