«Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση της ανακαίνισης ή επισκευής κατοικιών

16:38 12/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για το πρόγραμμα στέγασης «Ανακαινίζω-Νοικιάζω» που αφορά στην επιδότηση της ανακαίνισης ή επισκευής κενών οικιών και διαμερισμάτων με σκοπό την ενοικίασή τους και καλύπτει το 40% των δαπανών.

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα στέγασης «Ανακαινίζω-Νοικιάζω» μπορούν να υποβάλουν όσοι είναι ιδιοκτήτες ή επικαρπωτές ακινήτων με χρήση ιδιωτικής κατοικίας.

Η επιδότηση του προγράμματος ανέρχεται στο 40% των δαπανών, οι οποίες μπορούν να ανέρχονται μέχρι το ύψος των 10.000 ευρώ. Το μέγιστο ποσό επιδότησης φθάνει τα 4.000 ευρώ και παρέχεται προκαταβολή, η

οποία ανέρχεται σε ποσοστό 50% επί του προϋπολογιζόμενου ποσού επιδότησης.

Οι δαπάνες μπορούν να περιλαμβάνουν τόσο τα απαιτούμενα προϊόντα και υλικά όσο και τις εργασίες ανακαίνισης ή επισκευής.

Οι αιτούντες θα χρειαστεί να συμπληρώσουν:

τους προσωπικούς τους κωδικούς στο Taxisnetτον ΑΤΑΚ της ιδιοκτησίας τουςέναν έγκυρο και ενεργό αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (IBAN), στον οποίο είναι αποκλειστικοί δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι 

Οι αιτήσεις γίνονται στο: https://www.gov.gr/…/epidoteseis…/anakainizo-noikiazo

To άρθρο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση της ανακαίνισης ή επισκευής κατοικιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα