Αλεξάνδρα Παντελάκη: Δεν ήμουν ποτέ από τους υψηλά αμειβόμενους

08:02 22/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Όσα είπε με ειλικρίνεια η Αλεξάνδρα Παντελάκη στην κάμερα του Alpha.

Για το ξεκίνημα στην ελληνική τηλεόραση και τους επιτυχημένους της σταθμούς μίλησε, μέσα σε όλα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και την Ειρήνη Αρβανίτη με αφορμή το φινάλε της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ,

“Σε ξένα χέρια”. 

“Αρκετά μεγάλη μπορώ να πω ότι συμφιλιώθηκα με το μέσο της τηλεόρασης. Αρρώστησε κάποια στιγμή ο πατέρας μου και υπήρχε τρομερή οικονομική ανάγκη και άρχισα στην τηλεόραση. Έπεσα όμως σε καλά χέρια, ξεκίνησα με τον Πάνο Κοκκινόπουλο” παραδέχθηκε, αρχικά, η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

“Έχουμε κάνει μέχρι σήμερα 30 επεισόδια με τον Πάνο Κοκκινόπουλο. Νομίζω ότι εγώ και η κα. Μαλτέζου, η μάνα που έπαιζε παντού, είμαστε τοπ. “Μάνα είναι μόνο μία” έλεγε χαρακτηριστικά όταν έμπαινα στο γύρισμα”.

“Το Ευτυχισμένοι μαζί το έβλεπε όλη η Ελλάδα, είχε πιάσει μέχρι και 60% στην τηλεθέαση και το βλέπουν και οι επόμενες γενιές.

Ξαφνικά ένας ταξιτζής αρνήθηκε να μου πάρει λεφτά “αφού μπαίνετε στο σπίτι μας κάθε βράδυ και μας δίνετε χαρά”. Αυτό είναι παράσημο. Δεν ήμουν ποτέ από τους υψηλά αμειβόμενους” συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

To άρθρο Αλεξάνδρα Παντελάκη: Δεν ήμουν ποτέ από τους υψηλά αμειβόμενους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλεξάνδρα Παντελάκη,alexandra pantelaki