Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Γεροντιδάκης: «Έρχονται συγκρούσεις»

17:15 29/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Η «έκρηξη» που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην οικογένεια των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και απάντησε και για τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας του Θέμελη από τον Δούκα.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Μελέτη στην αποκάλυψη ότι ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη;

Αυτό είναι λίγο δύσκολο, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ο κόσμος του Μελέτη τη φετινή χρονιά έχει ανατραπεί τελείως. Είναι ο δεύτερος πατέρας του αυτός που έχει διαπράξει

το συγκεκριμένο έγκλημα. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει σε γενικότερο επίπεδο, το πόσο θα τον διαφοροποιήσει σε σχέση με αυτό που έχει στο μυαλό του τη συγκεκριμένη στιγμή. Οπότε φαντάζομαι ότι θα υπάρξει μια έκρηξη και θα αλλάξουν οι ισορροπίες σε όλη την οικογένεια.

Θα τον καταγγείλει ή όταν μάθει ότι είναι ο Θέμελης ο βιαστής της μητέρας του θα κάνει πίσω;

Δεν ξέρω αν θα τον καταγγείλει, σίγουρα θέλει να μάθει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Είναι δύσκολο να καταγγείλει τον δεύτερο πατέρα του ή να ταχθεί ενάντια στη μητέρα του ή σε όλη την οικογένεια. Είναι μια κατάσταση πολύ δύσκολη.

Η αποκάλυψη αυτή θα τον φέρει αντιμέτωπο και με την Ανέτ;

Σαφώς. Είναι μια δύσκολη κατάσταση γενικώς. Μια ιστορία έρχεται στο φως μετά από 32 χρόνια, δεν είναι μόνο η διαχείριση του συγκεκριμένου ήρωα που ενσαρκώνω εγώ, είναι και η διαχείριση των άλλων που είναι δίπλα του. Θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις.

To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Γεροντιδάκης: «Έρχονται συγκρούσεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Γεροντιδάκης, Έρχονται,agries melisses – giorgos gerontidakis, erchontai