Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη για τα πάντα: Γιατί έγινε καπιταλιστής ο ένας και αριστερός ο άλλος!

14:40 18/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια ακόμα “μονομαχία” με φόντο τις διώξεις για ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis, τις τιμές στα PCR τεστ αλλά και την ηγεμονία της Αριστεράς, είχαν σήμερα (18.01.2022) στη Βουλή οι Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου που συζητά το νομοσχέδιο για την ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια της κόντρας τους, σε υψηλότατους τόνους όπως συνηθίζεται, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης έφτασαν ακόμη και στο να εξηγήσουν γιατί ο ένας έγινε καπιταλιστής και ο δεύτερος Αριστερός!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι θα παραστεί στη δίκη των δύο πρώην συνεργατών του, Πουλή και Θεοφύλακτου που παραπέμπονται για την υπόθεση των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, χαρακτηρίζοντας τους «παντελώς αθώους». Χαρακτήρισε δε την κυρία  Θεοφυλάκτου ως «την καλύτερη και πιο εργατική συνεργάτη που είχε ποτέ», λέγοντας ότι «κλαίνε με μαύρο δάκρυ στο ΚΕΕΛΠΝΟ που χάσανε μια τέτοια συνάδελφο».

Σε υψηλούς τόνους, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως τόσο για τους πρώην συνεργάτες του όσο και για τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για αυτό και απέφυγε να σχολιάσει την εισαγγελική παραγγελία της δικαιοσύνης για τον δημοσιογράφο, εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ που στοχοποίησε τους συνεργάτες του.

Για τη δίωξη Βαξεβάνη, ο «λάβρος» Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι στήθηκε μια διαδικασία στην εισαγγελία επειδή αποκάλυψε το σκάνδαλο Novartis.

Καυγάς και για τα PCR

Η αντιπαράθεση και σήμερα του υπουργού Ανάπτυξης με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε για μια ακόμη φορά τις τιμές των μοριακών τεστ

«Οι τιμές στο μοριακό τεστ είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, το πλαφόν πρέπει να μείνει εκεί που είναι για να μπορέσουν να επιβιώσουν και τα μικρότερα εργαστήρια» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Παύλος Πολακης του απάντησε πως «τα 47 ευρώ είναι δώρο στις μεγάλες αλυσίδες να κλείσουν τους μικρούς» και πως εκείνος είχε προτείνει από τον περασμένο Μάρτιο το πλαφόν να είναι τα 25 ευρώ.

Ο Αριστερός Παύλος και ο καπιταλιστής Άδωνις

Σχετικά με την ηγεμονία της Αριστεράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «τώρα είναι η ώρα για να αντιμετωπιστεί η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστερας». Ο Παύλος Πολάκης του αντέτεινε ότι «η ιδεολογική αναφορά της Αριστεράς είναι ότι το 1945 χύσαμε το αίμα μας για την απελευθέρωση της Ελλάδας όταν οι ιδεολογικοί σας πρόγονοι τα ‘χαν τακιμιάσει με  τους Γερμανούς». Και αποκάλυψε, ότι «ο ίδιος έγινε αριστερός όταν οι γονείς του ως δάσκαλοι έπρεπε να πάρουν χαρτί από τον κοινοτάρχη ότι δεν είναι επικίνδυνοι».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως στην Ελλάδα έχουμε ιστορική ευθύνη να αντιμετωπίσουμε την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς και πως η διακυβέρνηση του Α. Τσίπρα είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί γιατί υλοποίησε «ό,τι έβριζε». Απαντώντας επί προσωπικού, ανέφερε πως αυτός έγινε καπιταλιστής όταν ήταν 13 χρόνων, όταν στο φροντιστήριο Ρουμάνικων που είχε ο πατέρας του, ήρθαν στην Ελλάδα εκπρόσωποι της «νομενκλατούρας» της Ρουμανίας.

Πηγαίνοντας σε ένα σούπερ μάρκετ η Ρουμάνα καλεσμένη «μαγεύτηκε» από μια πυραμίδα με κονσέρβες που είχε στηθεί μπροστά στο σούπερ μάρκετ. Από αυτό το στιγμιότυπο και μετά, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε ότι θα γίνει καπιταλιστής.

To άρθρο Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη για τα πάντα: Γιατί έγινε καπιταλιστής ο ένας και αριστερός ο άλλος! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα