Άγρια καταδίωξη στην Εύβοια: Τον κυνηγούσαν από τη Χαλκίδα μέχρι το Σχηματάρι

10:44 14/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης (13/5) στην Εύβοια, όταν σε έλεγχο ρουτίνας της Τροχαίας οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει και ακολούθησε άγρια καταδίωξη. Μάλιστα, ο οδηγός για να διαφύγει προσπάθησε να εμβολίσει και το περιπολικό. 

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το eviathema.gr, σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ όταν ύποπτο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας VolksWagen Polo άσπρο πλησίασε στον κόμβο Αγίου Στεφάνου στην Χαλκίδα.

Αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονταν στο σημείο όπου πραγματοποιούσαν ελέγχους ρουτίνας στα διερχόμενα αυτοκίνητα και έκαναν σήμα στον οδηγό προκειμένου να σταματήσει.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, το αυτοκίνητο – που ανήκει σε άτομο από την Μάνδρα Αττικής – όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ο οδηγός άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα με κατεύθυνση την παλαιά γέφυρα. Αμέσως οι άνδρες της Τροχαίας, ειδοποίησαν για ενισχύσεις αστυνομικών δυνάμεων των ομάδων της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας ενώ ακολούθησαν το αυτοκίνητο.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη καθώς ο οδηγός δεν σταματούσε στα σήματα του περιπολικού ενώ στην προσπάθεια του να ξεφύγει προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι το Σχηματάρι, όμως λόγω της μεγάλης ταχύτητας οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη του οχήματος ενώ ήδη είχαν ειδοποιηθεί και δυνάμεις της αστυνομίας από την Βοιωτία και την Αττική.

Με πληροφορίες από eviathema.gr

To άρθρο Άγρια καταδίωξη στην Εύβοια: Τον κυνηγούσαν από τη Χαλκίδα μέχρι το Σχηματάρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα