Αγνώριστος ο Τζεφ Μπρίτζες – Η συγκινητική ανάρτηση για τη μάχη που δίνει (pic)

12:23 15/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Πριν από σχεδόν δύο μήνες ο διάσημος ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο. Ο 71χρονος πρώην αστέρας του Χόλιγουντ φαίνεται όμως πως την παλεύει… αλά «Dude». Ξύρισε το κεφάλι του, πήρε κουτάβι, ξεκίνησε το ημερολόγιο θεραπείας και ευγνωμονεί όσους είναι στο πλευρό του. 

Το βράδυ της Δευτέρας (14/12) ο Τζεφ Μπρίτζες ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του την ώρα της χημειοθεραπείας. Ο διάσημος ηθοποιός, αν και χωρίς μαλλιά,

φαινόταν χαλαρός και αισιόδοξος για το μέλλον. Η ανάρτησή του συνοδευόταν από ένα «χειρόγραφο» σημείωμα στο site του, που καθησυχάζει τους θαυμαστές του και δίνει τη δική του διάσταση στο πώς παλεύει κάποιος με την αρρώστια.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff Bridges (@thejeffbridges)

 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας που επιικοινωνήσατε μαζί μου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Νιώθει κανείς τόσο ζεστά όταν λαμβάνει ευχές για περαστικά και καλοτυχία…Αυτό το πράγμα που λέγεται καρκίνος φέρνει κι άλλα μαζί του. Μία αίσθηση ευγνωμοσύνης, ευλογίας, αναγνώρισης όσων αξίζουν στη ζωή – όπως, απλά πράγματα, η αγάπη. Όταν παίρνεις τόση αγάπη. Παντού και πάντα. Και εγώ την αισθάνομαι ρε φίλε. Και την εκτιμώ. Είναι εθιστική και κολλητική – σαν ένας θετικός ιός!»

«Ο καρκίνος σε κάνει να καταλαβαίνεις πόσο λίγο χρόνο έχεις σε αυτή τη ζωή. Το κατάλαβα. Και κατάλαβα ότι, αν έχω κάτι να πω, πρέπει να το κάνω άμεσα.» Κι ο υπέροχος Τζεφ Μπρίτζες κλείνει το πρώτο σημείωμά του με την υπόσχεση: «Αν θέλετε, θα μοιραστώ την εμπειρία μου και το πώς τη βιώνω σε αυτό το site. Και μην ξεχνάτε: σε αυτή τη ζωή, είμαστε όλοι μαζί.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο μέσω social media ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου και πως ξεκινά θεραπεία, χρησιμοποιώντας μια γνωστή ατάκα από το θρυλικό ρόλο του ως «Dude» στην ταινία των αδελφών Κοέν «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι». «Όπως θα έλεγε ο Dude: νέα σκ**ά ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια, είμαι τυχερός διότι έχω μια σημαντική ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή», έγραφε στο μήνυμά του.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff Bridges (@thejeffbridges)

 

To άρθρο Αγνώριστος ο Τζεφ Μπρίτζες – Η συγκινητική ανάρτηση για τη μάχη που δίνει (pic) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα