ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα θυμήθηκε τον πατέρα του και συγκίνησε στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων

23:20 31/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση κοπής της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ, έκανε αναφορά στον νεκρό -από τον κορονοϊό- πατέρα του και μίλησε από καρδιάς για την Ένωση.

Την ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος της Ένωσης συγκεντρώθηκαν σε εστιατόριο της Νέας Χαλκηδόνας και

υποδέχθηκαν και τυπικά το 2023, παρόντος του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και του προπονητή της ομάδας Ματίας Αλμέιδα, που αποδέχθηκε την πρόσκληση του συνδέσμου, μαζί με όλο του το επιτελείο.

Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός συγκίνησε όταν παίρνοντας το λόγο τόνισε: «Έχασα τον πατέρα μου από την πανδημία, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ για να με έβλεπε να είμαι κομμάτι αυτού του κλαμπ. Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας και εμείς τα παιδιά της. Εγώ και οι συνεργάτες μου νιώθουμε ότι είμαστε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας και θα είμαστε ευτυχείς αν καταφέρουμε να αφήσουμε το σημάδι μας στην ιστορία αυτού του μεγάλου κλαμπ».

Τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο ιστορικός ηγέτης της Original 21 Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Θωμά Μαύρο, ο επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτής της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ και πρώην αθλητής στίβου του συλλόγου Γιώργος Ψαρογιάννης, που παρέλαβε την πλακέτα του από τον Νίκο Πανταζή και o Aντιπύραρχος, Διοικητής στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό, Γιώργος Πετρόπουλος, τον οποίο βράβευσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο team manager Δημήτρης Ναλιτζής, ο σύμβουλος επικοινωνίας Γιάννης Καραλής και ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενος στην ΑΕΚ να πραγματοποιήσει μέσα στο 2023 τους αγωνιστικούς της στόχους.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης.

To άρθρο ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα θυμήθηκε τον πατέρα του και συγκίνησε στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα