ΑΕΚ: Φουλάρει για Νεντελτσεάρου – Ολοκληρώνεται το deal

22:57 3/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο “στόχαστρο” της τον Ίονούτ Νεντελτσεάρου και θέλει να τον κάνει δικό της, λίγο πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου (5 Οκτωβρίου)

Ο διεθνής Ρουμάνος, Ιονούτ Νεντελτσεάρου είναι ο παίκτης για τον οποίο η ΑΕΚ κινείται για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, λίγο πριν το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου. Από την πρώτη στιγμή που η Ένωση πήρε την πρόκριση στην φάση των ομίλων του Europa league,

o Ίλια Ίβιτς κινητοποιήθηκε για να φέρει τον συγκεκριμένο παίκτη στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Νεντελτσεάρου ανήκει στην Ούφα (έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος του 2021). η ομάδα από την Ρωσία προσπαθεί να πάρουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό από την πώληση του παίκτη. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, η ΑΕΚ κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για τον Ρουμάνο και περιμένει την απάντηση. Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Ένωση έχει για… σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο τα έχει βρει.

Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό σημείο και πως η μετεγγραφή μπορεί να κλείσει. Την ίδια στιγμή, η απουσία του Νεντελτσεάρου από το αρχικό σχήμα της Ούφα στον σημερινό αγώνα με την Ρότορ, απασχόλησε τα ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας.

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης – Συνάντηση με Ίβιτς

Ο προπονητής της Ούφα, Βάντιμ Εβσεεφ, ρωτήθηκε σχετικά μετά το τέλος του αγώνα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο διεθνής Ρουμάνος στόπερ να αποχωρήσει άμεσα. «Υπάρχουν πολλές συζητήσεις πως ο Ιονούτ μπορεί να μας αφήσει. Ίσως φύγει άμεσα από την ομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά.

“Περιμένω την Ούφα να μου δώσει το ok. Ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανό να υπάρξει συμφωνία. Θέλω να έρθω, άλλωστε έχω προσωπικά συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Το μόνο που απομένει είναι η Ούφα να αποδεχθεί την πρόταση και είναι αυτό που περιμένω μέσα στις επόμενες ώρες” ανέφερε ο Νεντελτσεάρου, μιλώντας στο gazzetta.gr

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα του Σαββάτου (03.10.2020) βρέθηκε στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας επαφή με τον Ίλια Ίβιτς για μετεγραφικά θέματα, αλλά και για ανανεώσεις παικτών.

To άρθρο ΑΕΚ: Φουλάρει για Νεντελτσεάρου – Ολοκληρώνεται το deal δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα