ΑΕΚ – Αγγελόπουλος: “Στο νέο μας γήπεδο στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν”

17:03 25/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, αναφέρθηκε στη μεταφορά των “κιτρινόμαυρων” στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και… προανήγγειλε πως θα γίνει με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μεταξύ άλλων, ο Μάκης Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως η μπασκετική ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο με το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. «Στόχος είναι να… χτιστεί νέο μπασκετικό κοινό πέρα από τη βάση οπαδών που υπάρχει αυτή τη στιγμή», τόνισε ο ισχυρός

άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ σε επίσκεψή του σε σεμινάριο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του ότι η ΑΕΚ μπορεί να κοντράρει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Basket League, ενώ υπογράμμιζε πως ο Ντούσαν Σάκοτα θα επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα.

Φυσικά αναφέρθηκε και σε… εξωαγωνιστικά ζητήματα εκφράζοντας την βεβαιότητα πως το Basketball Champions League θα αποτελέσει την κυρίαρχη διοργάνωση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μελλοντικά, με το μοντέλο της Ευρωλίγκας να καταρρέει.

Τέλος, εξέφρασε την αντίρρησή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για την προεδρία της ΕΟΚ. «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου πρόεδρο της ΕΟΚ που ελέγχει τη διαιτησία και παράλληλα και πρόεδρο της ΑΕΚ», σχολίασε για τον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα.

To άρθρο ΑΕΚ – Αγγελόπουλος: “Στο νέο μας γήπεδο στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα