Wagner: Κατέφυγε στη μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνό για να στρατολογήσει Ρώσους μισθοφόρους - «Πολεμήστε, μην μαλ@@@ζεστε»

16:32 16/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Το Pornhub, ο μεγαλύτερος ιστότοπος πορνό στον κόσμο, έχει αναρτήσει διαφημίσεις για τη στρατολόγηση μισθοφόρων στη ρωσική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Wagner, μετέδωσαν χθες διάφορα κανάλια στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, επικαλούμενα χρήστες που έστειλαν το σχετικό βίντεο.

Σημειώνεται ότι το βίντεο μπορεί να προβληθεί αμέσως πριν από τη λήψη του πορνογραφικού περιεχομένου, αλλά μόνο εφόσον υπάρχει πρόσβαση στο Pornhub από τη Ρωσία χωρίς VPN ή λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων.

Το ίδιο το βίντεο, το οποίο περιέχει άσεμνες εκφράσεις, αναφέρει ότι «η μισθοφορική οργάνωση Wagner στρατολογεί μαχητές από όλες τις ρωσικές περιοχές» και καταλήγει με έκκληση να βρουν δουλειά στην Wagner αντί να διασκεδάζουν βλέποντας πορνό.

O αριθμός τηλεφώνου που αναγράφεται στις διαφημίσεις, στην πραγματικότητα, ανήκει στους στρατολόγους της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner.

Russia’s notorious Wagner mercenary group has turned to a pornography website to help recruit potential fighters for the war in Ukraine https://t.co/uGgWK25x9b

— The Telegraph (@Telegraph) March 16, 2023

Ο ιδρυτής της Wagner Γιεβγκένι Πριγκόζιν, απαντώντας στις ερωτήσεις «Πράγματι οι εκπρόσωποι της εταιρείας τοποθέτησαν διαφημίσεις στο Pornhub;» και «Θα αποδώσει καρπούς μια τέτοια διαφήμιση;», δήλωσε επί λέξει:

«Δεν ξέρω σε ποια προνοσάιτ, αλλά η τοποθέτηση διαφημίσεων σε πορνοσάιτ είναι μια πολύ καλή ιδέα των ειδικών που έχουμε στο μάρκετινγκ. Συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Η διαφήμιση λέει: “Πήγαινε να πολεμήσεις στο Wagner! σταματήστε να μαλ@@@εστε”. Ποιος διαφωνεί με αυτό το επιχείρημα;».

Putin’s Wagner mercenary army recruiting fighters for Ukraine war on Pornhub https://t.co/PmbhYfaJea pic.twitter.com/bJNSwsgS5j

New York Post (@nypost) March 15, 2023

Αφού η Wagner έχασε την ευκαιρία να στρατολογήσει κρατούμενους στις ρωσικές αποικίες κρατουμένων, έχει στραφεί σε ελεύθερους πολίτες της Ρωσίας, σύμφωνα με μια πρόσφατη επισκόπηση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, έγραφε χθες η εφημερίδα The Moscow Times. Παράλληλα επισήμαινε ότι την προηγούμενη ημέρα η μισθοφορική οργάνωση, η δραστηριότητα της οποίας στο έδαφος της Ρωσίας τύποις απαγορεύεται από το νόμο, άνοιξε κέντρα στρατολόγησης μισθοφόρων σε 42 πόλεις της Ρωσίας.

Τα περισσότερα από αυτά τα κέντρα βρίσκονται σε αθλητικούς συλλόγους στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, 58 συνολικά. «Εκεί πηγαίνουν νέοι μαχητές, οι οποίοι θα έρθουν μαζί μας για να υπερασπιστούν τη χώρα τους και τις οικογένειές τους. Για να φτιάξουμε το κοινό μας μέλλον και να προστατεύσουμε τη μνήμη του παρελθόντος» ανέφερε το κανάλι Prigozhin’s Cap, στο Telegram το οποίο πρόσκειται στη μισθοφορική εταιρεία.

Πηγή: Svoboda.org, The Moscow Times

To άρθρο Wagner: Κατέφυγε στη μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνό για να στρατολογήσει Ρώσους μισθοφόρους - «Πολεμήστε, μην μαλ@@@ζεστε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα