Superleague 2: Ξανά ήττα για τον ΠΑΟΚ Β’ που έμεινε με 9 παίκτες – Πρώτες απώλειες για Ολυμπιακός Β’ και ΑΕΚ Β’

18:02 24/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Χωρίς νίκη έμεινε ο ΠΑΟΚ Β’ μετά από 4 αγωνιστικές στη Superleague 2, αφού ηττήθηκε 1-2 από την Βέροια, σε ένα επεισοδιακό ματς που οι «ασπρόμαυροι» το ολοκλήρωσαν με 9 παίκτες και οι φιλοξενούμενοι με 10. Ο Ολυμπιακός Β’ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα στη Λάρισα, ενώ «κόλλησε» στο 0-0 η ΑΕΚ Β’ με τον Εργοτέλη στην Κρήτη

Πρώτη

στον Βόρειο Όμιλο της Superleague 2 παρέμεινε η Βέροια που με ανατροπή, επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ 2-1 εκτός έδρας. Γιακουμάκης στο 23′ και Πασάς (πεν) στο 28′ ανέτρεψαν το 1-0 που είχε διαμορφωθεί από το 2ο λεπτό με πέναλτι του Πανίδη. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 51 λογω αποβολής του Σαλαμούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και με 9 από το 86′ όταν ο Ταχάτος αποβλήθηκε επειδή ο ρέφερι του καταλόγισε πως έκανε θέατρο. Στο 78′ είχε αποβληθεί για την Βέροια ο Πεταβράκης.

Σε ένα συναρπαστικό ματς στη Λάρισα ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε με τέρμα του Νίκολιτς στο 29′, οι Λαρισσαίοι έκαναν την ανατροπή με Ζιάκα (75′) και Γιαννίτση (86′), προετοιμάζοντας τους Πειραιώτες για την πρώτη φετινή ήττα. Ωστόσο, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Ιμπαγάσα με τον Μαρίνο.

 

To άρθρο Superleague 2: Ξανά ήττα για τον ΠΑΟΚ Β’ που έμεινε με 9 παίκτες – Πρώτες απώλειες για Ολυμπιακός Β’ και ΑΕΚ Β’ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα