Το παράπονο του Στίβεν Κινγκ για τη νέα σεζόν του Stranger Things

22:00 5/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Η 4η σεζόν του Stranger Things θεωρείται ως η καλύτερη της σειράς, όμως ο μετρ του horror είδους, Στίβεν Κινγκ, εξέφρασε μια ένσταση σχετικά με αυτή, για να πάρει την απάντηση από τους δημιουργούς της σειράς, Duffer Brothers.

Η 4η σεζόν του Stranger Things έχει ήδη λάβει εξαιρετικές βαθμολογίες, αφού ακόμα και στο Rotten Tomatoes, συμφωνούν κριτικοί και κοινό, καθώς έχει 91% βαθμολογία σε Tomatometer και Audience score, κάτι που είναι σπάνιο στις μέρες μας. Ένας από τους θαυμαστές της σειράς φαίνεται πως είναι και ο Στίβεν Κινγκ.

Ο

καταξιωμένος συγγραφέας εκφράζει την άποψή του για σειρές ή ταινίες που παρακολουθεί συχνά στα social media και σε γενικές γραμμές δήλωσε ότι λατρεύει το Stranger Things 4 εκτός από ένα πράγμα, το ότι τα επεισόδια χωρίστηκαν σε Vol. 1 και Vol. 2, όπως έκαναν και άλλες δημοφιλείς σειρές του Netflix La Casa De Papel 5 και Ozark S4, μεταξύ άλλων.

Το θεώρησε εντελώς χαζό το ότι έσπασε η 4η σεζόν και οι Duffer Brothers μέσα από τον λογαριασμό Stranger Writers -που εκπροσωπεύει τη σεναριακή ομάδα- απάντησαν με κάθε ειλικρίνεια στον «Θείο Στίβι».

«Συγγνώμη Θείε Στίβι τα επεισόδια 8 και 9 δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα, αλλά τα δουλεύουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Χαιρόμαστε που το απόλαυσε και πως έπιασες την μικρή αναφορά μας στο “Carrie”», έγραψαν οι Duffer Brothers.

Sorry Uncle Stevie, 8+9 aren’t done yet, but we’re working as fast as we can! Glad you’re enjoying and that you picked up on our super subtle Carrie riff

— stranger writers (@strangerwriters) June 1, 2022

«Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Χόκινς. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down», αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν του Stranger Things.

To άρθρο Το παράπονο του Στίβεν Κινγκ για τη νέα σεζόν του Stranger Things δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα