SHOK/ Në 100 mijë shqiptarë,290 vdesin në vit nga zemra

13:05 29/9/2010 - Πηγή: NewsIt
Konsumimi i pakontrollueshën,pirja  e duhanit dhe mbipesha janë faktorët kryesore që shumë qytetarë shqiptarë gjejnë vdekjen nga sëmundjet e zemrës.
Τυχαία Θέματα