Nuk duruan dot abuzimin seksual nga priftërinjtë dhe kryen vetëvrasje

13:45 11/9/2010 - Πηγή: NewsIt
Të paktën 13 vetë që në të kaluarën kanë qenë viktima të abuzimit seksual nga priftërinjtë në Belgjikë,i dhanë fund jetës pasi nuk duruan dot abuzimin seksual.
Keywords
Τυχαία Θέματα