Nations League: Σούπερ δίδυμο! Εκπληκτική συνεργασία από τους… 20χρονους της Νορβηγίας (video)

20:21 11/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Εθνική Νορβηγίας διαθέτει πλέον ένα από τα πλέον υποσχόμενα δίδυμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον 20χρονο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον 21χρονο Μάρτιν Όντεγκααρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, να δίνουν μία πρώτη… γεύση στο παιχνίδι με τη Ρουμανία για το Nations League.

Τα δύο σούπερ ταλέντα συνεργάστηκαν άψογα στο πρώτο γκολ της ομάδας τους, με τον μέσο των “μερένγκες” να βγάζει μία… μαγική μπαλιά προς τον πρώην παίκτη της Σάλτσμπουργκ, ο οποίος και

“εκτέλεσε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από εξαιρετικό σπριντ.

Με τον Όντεγκααρντ να έχει αρχίσει να επιβεβαιώνει τις προσδοκίες για την καριέρα του, όντα πια βασικός στη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν και τον Χάαλαντ να είναι ο πιο “καυτός” επιθετικός της ηλικίας του, η Νορβηγία διαθέτει πιθανότατα το κορυφαίο νέο δίδυμο του κόσμου στη διάθεσή της.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν μάλιστα και στο τρίτο γκολ της ομάδας τους, με τον Όντεγκααρντ να δίνει έτοιμο γκολ στον Χάαλαντ με ωραία ασίστ σε κενή εστία.

To άρθρο Nations League: Σούπερ δίδυμο! Εκπληκτική συνεργασία από τους… 20χρονους της Νορβηγίας (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα