Live: Η ομιλία Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

17:40 24/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντάς την, “κυβέρνηση ανίκανη, ανεύθυνη και κυνική”, κατά τη σημερινή του ομιλία στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

“Η σημερινή συνεδρίαση γίνεται με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Η χώρα περνά πολύ δύσκολες στιγμές. Η εξάπλωση του

ιού, είναι ραγδαία και σε πολλές περιπτώσεις ανά τη χώρα, η κατάσταση μοιάζει ανεξέλεγκτη. Και το χειρότερο είναι ότι αυτή τη κρίση τη βιώνουμε με μια κυβέρνηση ανίκανη, ανεύθυνη και κυνική”, είπε ξεκινώντας την ομιλία του.

“Μια κυβέρνηση που είναι ιδεολογικά αντίθετη με το Εθνικό Σύστημα Υγείας και στο πρόγραμμά της είχε τη συρρίκνωσή του. Μια κυβέρνηση που όχι μόνο δεν έλαβε στοιχειώδη μέτρα προστασίας και προετοιμασίας ενόψει του δεύτερου κύματος. Μια κυβέρνηση που την ώρα που η ανθρώπινη ζωή είναι σε διακινδύνευση όχι μόνο δεν αυξάνει τις δαπάνες για την υγεία αλλά συμπεριφέρεται σα να απευθύνεται σε πολίτες με χαμηλή νοημοσύνη”, συνέχισε, ενώ αναφέρθηκε και στη σημερινή δήλωση του κ. Γεραπετρίτη, επισημαίνοντας ότι είπε “ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ευτυχώς που δεν έχουμε περισσότερες ΜΕΘ γιατί έτσι θα είχαμε περισσότερους νεκρούς”.

“Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτές οι δηλώσεις είναι προϊόν του πανικού ή του αμοραλισμού και του κυνισμού τους. Δεν ξέρω αν προδίδουν τον ερασιτεχνισμό ή την ιδεοληψία τους”, σχολίασε ο Αλ. Τσίπρας.

Δείτε την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. 

 

To άρθρο Live: Η ομιλία Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα