Këngë në shqip kushtuar Osaman Bin Ladenit

17:30 12/8/2010 - Πηγή: NewsIt
Një video e një kënge shqip po qarkullon këto ditë në Youtube, ku i thuren lavde Osama Bin Ladenit dhe bëhet thirrje për shkatërrimin e ushtrisë amerikane...
Keywords
Τυχαία Θέματα