Judas Priest: Ο κιθαρίστας έπαθε ανεύρυσμα πάνω στην σκηνή! Βίντεο- ντοκουμέντο από την συναυλία

09:11 7/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Παραλίγο να πεθάνει επί της ουσίας πάνω στην σκηνή ο κιθαρίστας των Judas Priest Ρίτσι Φόλκνερ.

Ο Φόλκνερ μίλησε δημόσια για το πρόβλήμα που αντιμετώπισε, όταν σε μια συναυλία των Judas Priest στις 26 Σεπτεμβρίου έπαθε ανεύρυσμα αορτής πάνω στην σκηνή!

«Η αορτή μου υπέστη ρήξη και άρχισε να ρέει αίμα στη θωρακική κοιλότητα», δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone.

Αυτό συνέβη

στο τελευταίο σόλο του Painkiller, ωστόσο ολοκλήρωσε κανονικά τη συναυλία! «Από ό,τι μου είπε ο χειρουργός μου, οι άνθρωποι που το παθαίνουν αυτό συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί στο νοσοκομείο» είπε ο Φόλκνερ.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο από τη συναυλία που τράβηξε παρευρισκόμενος

Υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που κράτησε 10 ώρες. «5 τμήματα του θώρακά μου αντικαταστάθηκαν από μέταλλο, οπότε τώρα μπορώ να λέω ότι είμαι φτιαγμένος από… metal» είπε χαριτολογώντας ο κιθαρίστας της θρυλικής heavy metal μπάντας.

Ο Φόλκνερ δήλωσε ότι δεν είχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων, ούτε καν υψηλή χοληστερίνη.

«Παρακολουθώντας το βίντεο της συναυλίας, μπορώ να δω στο πρόσωπό μου την σύγχυση και την αγωνία ενώ έπαιζα το Painkiller».

Κάτι τελευταίο, γιατί όλο αυτό ήταν εντελώς καινούργιο για μένα. Δεν είχα ιστορικό καρδιάς ούτε βουλωμένες αρτηρίες, ούτε καν υψηλή χοληστερίνη και αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μου. Αν μπορείτε να κάνετε εξετάσεις κάντε το για μένα σας παρακαλώ»

To άρθρο Judas Priest: Ο κιθαρίστας έπαθε ανεύρυσμα πάνω στην σκηνή! Βίντεο- ντοκουμέντο από την συναυλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα