JYSK: Τα σχέδια για Ελλάδα – Πώς σχολιάζουν οι Δανοί το ελληνικό real estate

13:41 27/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Την ανακαίνιση του πρώτου καταστήματος που άνοιξε επί ελληνικού εδάφους, στα Πατήσια, ολοκλήρωσε η JYSK, συνεχίζοντας τις ανακαινίσεις και την προσθήκη νέων σημείων πώλησης, με αργά ωστόσο βήματα, καθώς «στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρεις ιδανικά σημεία», σύμφωνα με τον Country Manager για Ελλάδα, Ουγγαρία και Αυστρία κ. Sandor Szimeiszter.

Η σκανδιναβική αλυσίδα,

προτίθεται να ανακαινίσει όλα τα καταστήματα JYSK που άνοιξαν στην ελληνική αγορά πριν το 2018, στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής της. Παράλληλα, συνεχίζει το άνοιγμα νέων καταστημάτων στην Ελλάδα, προβλέποντας, ότι το πανελλαδικό δίκτυο θα ξεπεράσει τα 70 καταστήματα.

Πέρασαν έξι χρόνια από τότε που η δανέζικη αλυσίδα design άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα και σήμερα το δίκτυο αριθμεί 47 σημεία πώλησης.

Τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος το 2015, είχε πραγματοποιήσει ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρείας Lars Larsen, ο οποίος εξέφραζε την πεποίθηση για την επιτυχία του εγχειρήματος στην ελληνική αγορά, λέγοντας ότι η Ελλάδα ήταν μία από τις τελευταίες ευρωπαϊκές χώρες, όπου δεν είχε ακόμα παρουσία.

Το επενδυτικό σχέδιο

Η ανακαίνιση του καταστήματος στα Πατήσια, ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής που εφαρμόζει παγκοσμίως, προβλέποντας εργασίες ανακαίνισης, όταν παρέλθει η εξαετία.

Ήταν το πρώτο κατάστημα που εγκαινιαζόταν στις 24 Σεπτεμβρίου του 2015 και όπως δήλωνε η διοίκηση: «Στα καταστήματα JYSK οι πελάτες μας στην Ελλάδα θα μπορούν να βρουν εξαιρετικές προσφορές και να κάνουν ποιοτικές αγορές παρά την οικονομική κρίση».

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 3.000 καταστήματα και 26.500 υπαλλήλους σε 51 χώρες. Στη Γερμανία τα καταστήματα ονομάζονται Dänisches Bettenlager – στον υπόλοιπο κόσμο JYSK. Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 4,8 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 4,1 δισεκατομμύρια ευρώ.

To άρθρο JYSK: Τα σχέδια για Ελλάδα – Πώς σχολιάζουν οι Δανοί το ελληνικό real estate δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα