Heroi emigrant shqiptar shpëtoi nga flakët tre fëmijë

11:15 22/9/2010 - Πηγή: NewsIt
Greqi-Është vetëm 31 vjeç,i martuar dhe me një vajzë të vogël 6 vjeçe.Mori rrugën e emigrimit për një të ardhme më të mirë.
Keywords
Τυχαία Θέματα