Hall of Fame: Συγκινημένος ο Μάικλ Τζόρνταν στην ομιλία της χήρας του Κόμπι Μπράιαντ

09:48 16/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Μάικλ Τζόρνταν στάθηκε δίπλα στην Βανέσα Μπράιαντ και άκουσε με προσοχή και συγκίνηση την ομιλία της, για την είσοδο του αδικοχαμένου, Κόμπι, στο Naismith Memorial Hall of Fame, 476 ημέρες μετά τον θάνατό του, έπειτα από πτώση ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Υπό το βλέμμα του συγκινημένου Μάικλ Τζόρνταν, η Βανέσα Μπράιαντ έβαλε τον Κόμπι στο… γκρουπ των κορυφαίων του μπάσκετ, στο Naismith Memorial Hall of Fame.

Ο

Μάικλ Τζόρνταν ήταν εκείνος που επιλέχθηκε από την οικογένεια του Κόμπι, να συνοδέψει την Βανέσα την στιγμή της εισόδου του «Black Mamba» στην μπασκετική ελίτ και εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος.

Click4more: Βανέσα Μπράιαντ και Μάικλ Τζόρνταν έβαλαν τον Κόμπι στο Hall of Fame: «Δεν θα υπάρξει άλλος σαν κι αυτόν»

«Ο Κόμπι σε θαύμαζε. Το να είσαι εδώ, σημαίνει πολλά για εμάς» τόνισε η Βανέσα Μπράιαντ, πριν ξεκινήσει τη συγκινητική της ομιλία ενώ σε κάποιο άλλο σημείο ανέφερε (σ.σ. κοιτάζοντας τον «Air Jordan»): «Οι άνθρωποι δεν το ξέρουν αυτό, αλλά ο σύζυγός μου έπαιζε με τραυματισμούς και πόνους γιατί θυμόταν να είναι μικρό παιδί, να κάθεται με ρινορραγίες και να βλέπει μαζί με τον πατέρα του τον αγαπημένο του παίκτη».

Ο Μάικλ Τζόρνταν βοήθησε τη Βανέσα Μπράιαντ να ανέβει για το λόγο της, ενώ μετά το τέλος του, την φίλησε στο κούτελο και της έδωσε μια αγκαλιά.

To άρθρο Hall of Fame: Συγκινημένος ο Μάικλ Τζόρνταν στην ομιλία της χήρας του Κόμπι Μπράιαντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα