Greqi:I dënuari shqiptar,mori lejë nga burgu dhe harroi të kthehet

19:02 20/6/2010 - Πηγή: NewsIt
Dy të dënuar,një shqiptar e një grek ,morën lejë 8 ditore nga burgu dhe nuk u kthyen.
Keywords
Τυχαία Θέματα