Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον νίκησε στο Κατάρ και πλησίασε τον Μαξ Φερστάπεν

17:44 21/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Λιούις Χάμιλτον κυριάρχησε στο Κατάρ κι έφτασε δια περιπάτου σε ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, πλησιάζοντας στη βαθμολογία τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Λιούις Χάμιλτον ξεκίνησε πρώτος, άνοιξε από νωρίς τη διαφορά και δεν κοίταξε ποτέ πίσω του, πανηγυρίζοντας με εμφατικό τρόπο την έβδομη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

dir="ltr" lang="en">BREAKING: @LewisHamilton wins in Qatar!

He beats Max Verstappen (P2) and reduces Verstappen’s championship lead to eight points with two races to go!#QatarGP #F1 pic.twitter.com/MFi2rtjiH6

Formula 1 (@F1) November 21, 2021

Από την πλευρά του, ο Μαξ Φερστάπεν ξεκίνησε από την έβδομη θέση λόγω ποινής 5 θέσεων επειδή αγνόησε χθες τις κίτρινες σημαίες. Ο Ολλανδός πιλότος έκανε εκπληκτική εκκίνηση, κέρδισε με το “καλημέρα” τρεις θέσεις, στη συνέχεια ανέβηκε στη δεύτερη θέση, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Χάμιλτον.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο εξαιρετικός Φερνάντο Αλόνσο, με τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή να δίνει ακόμα έναν ωραίο αγώνα και να πανηγυρίζει το πρώτο του βάθρο μετά το 2014.

PODIUM FEELS

It’s been seven years since @alo_oficial celebrated like this in parc ferme – what a moment! #QatarGP #F1 pic.twitter.com/4htTYPlRpu

Formula 1 (@F1) November 21, 2021

Τέταρτος ήταν ο Πέρες, πέμπτος ο Οκόν, έκτος ο Στρολ, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Σάινθ, Λεκλέρκ, Νόρις και Φέτελ.

FINAL CLASSIFICATION: QATAR

Lewis wins again and closes the gap – and Fernando’s back on the podium

What an afternoon in Qatar!#QatarGP #F1 pic.twitter.com/yyQV1BYPmJ

Formula 1 (@F1) November 21, 2021

Μετά το τέλος του αγώνα στο Κατάρ, ο Χάμιλτον μείωσε στους 8 βαθμούς την απόσταση του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Φερστάπεν, και οι δύο τελευταίοι αγώνες της σεζόν αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστικοί, μιας και θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.

 

To άρθρο Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον νίκησε στο Κατάρ και πλησίασε τον Μαξ Φερστάπεν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, Κατάρ, Μαξ Φερστάπεν,Formula 1, liouis chamilton, katar, max ferstapen