Eurovision 2021 – Άντζελα Περιστέρη: Το σκίσιμο στο φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις

17:15 17/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Η τραγουδίστρια Άντζελα Περιστέρη που συμμετέχει με την Αλβανία στη Eurovision 2021 είναι γνώριμη στο ελληνικό κοινό, καθώς είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε μουσικό ριάλιτι, ενώ έχει συνεργασγτεί και με Έλληνες καλλιτέχνες.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια Άντζελα Περιστέρη (Anxhela Peristeri) που εκπροσωπεί στη Eurovision 2021 την Αλβανία, είναι γνώριμη στο ελληνικό κοινό, καθώς στο παρελθόν συμμετείχε και στο X Factor,

ενώ έχει συενργαστεί και με Έλληνες καλλιτέχνες.

Η εμφάνισή της στο τυρκουάζ χαλί που στήθηκε για την επίσημη τελετή έναρξης της Eurovision 2021, προκάλεσε πολλά σχόλια.

Η 35χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα, με ένα μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, που άφηνε να φανεί πως δεν φοράει… τίποτα, ενώ συνδύασε το ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμά της με ένα εντυπωσιακό κόκκινο καπέλο και κατακόκκινες γόβες.

Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι το επίθετό της οφείλεται στον Έλληνα προπάππου της, που έζησε στην Κορυτσά, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε «πως είναι Αλβανίδα» όπως και οι γονείς της.

Όπως είχε αναφέρει η ίδια η Άντζελα Περιστέρη, έχει ζήσει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας τραγουδήσει με μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Αποκάλυψε όμως ότι η αγαπημένη της τραγουδίστρια είναι η Άννα Βίσση, την οποία μιμήθηκε στο «Your Face Sounds Familiar» στην Αλβανία το 2016, όπου και κέρδισε την πρώτη θέση.

     View this post on Instagram           

A post shared by Music is my religion! (@anxhelaperisteriofficial_)

Η Άντζελα Περιστέρη θα διαγωνιστεί στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2021, την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, στην 11η θέση. Στον ίδιο ημετελικό της Πέμπτης, η Στεφανία Λυμπερακάκη εμφανίζεται στην 4η θέση.

Δείτε στο ERTFLIX όλες τις συμμετοχές του B Ημιτελικού της Eurovision 2021.

To άρθρο Eurovision 2021 – Άντζελα Περιστέρη: Το σκίσιμο στο φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα