D-Marin: Απέκτησε τη μαρίνα Punta Faro – Τα σχέδια στην ιταλική αγορά

16:03 8/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Στην εξαγορά της μαρίνας Punto Faro στη Βενετία, με την οποία εισέρχεται στην ιταλική αγορά προχώρησε η D-Marin. Η νέα μαρίνα με 1.200 θέσεις ελλιμενισμού και δυνατότητα φιλοξενίας yachts έως και 40 μέτρα, αποτελεί την 16η που ενσωματώθηκε στον όμιλο.

Όπως ανέφερε σε εκπροσώπους του Τύπου, ο Oliver Dörschuck, Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, η εξαγορά της μαρίνας Punto

Faro, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς μεταξύ άλλων αποτελεί ένας ταξιδιωτικός προορισμός κρουαζιέρας.

Ο O. Dörschuck, ανακοίνωσε, επίσης, την απόφαση της εταιρείας να αφιερώσει την επταψήφια επένδυση στη μαρίνα Punta Faro, η οποία θα περιλαμβάνει την εισαγωγή ασύρματου δικτύου υψηλής ταχύτητας, τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον, καθώς και το σχεδιασμό πλήρης ανανέωσης των μονάδων υγιεινής της μαρίνας, αλλά και βελτιώσεις στις ήδη υπάρχουσες προβλήτες.

Τα επεκτατικά σχέδια της εταιρείας προβλέπουν νέες επιχειρηματικές κινήσεις σε περιοχές της Μεσογείου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Paola Piovesana, Διευθύντρια της μαρίνας Punta Faro ανέφερε από την πλευρά της: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα μας συνεργασία με το δίκτυο της D-Marin».

Η D-Marin είναι μια ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων που ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα την Ελλάδα, δραστηριοποιείται με 16 μαρίνες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο, Κροατία και Ιταλία με συνολική χωρητικότητα 10,000  θέσεων ελλιμενισμού  και  2.000 θέσεων διαχείμασης στην ξηρά.

To άρθρο D-Marin: Απέκτησε τη μαρίνα Punta Faro – Τα σχέδια στην ιταλική αγορά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
D-Marin, Απέκτησε, Punta Faro –,D-Marin, apektise, Punta Faro –