Cosmote TV: Σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για κάθε γούστο

12:33 24/7/2021 - Πηγή: NewsIt

Σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες για κάθε γούστο έχει να προσφέρει στους συνδρομητές της η Cosmote TV. Δείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για τις επόμενες ημέρες.

Σημαντικές ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και μεγάλες παραγωγές για κάθε γούστο από την Cosmote TV. Δείτε μερικές από τις πιο σημαντικές σειρές και ταινίες που μπορείτε να δείτε τις επόμενες μέρες στην Cosmote TV.

Reyka
Δευτέρα 26/7 COSMOTE SERIES

HD 22:00 Πρεμιέρα

Η εγκληματολόγος Ρέικα Γκάμα αφήνει το Λονδίνο με κατεύθυνση την πατρίδα της στη Νότια Αφρική, με σκοπό την εξιχνίαση μιας σειράς δολοφονιών με θύματα γυναίκες. Με την επιστροφή της όμως στην πόλη, θα επιστρέψουν κι οι αναμνήσεις από όταν την είχαν απαγάγει 20 χρόνια πριν.
Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Κιμ Ένγκελμπρεχτ κι ο πολυβραβευμένος Ιεν Γκλεν, ενώ δημιουργός της σειράς είναι ο υποψήφιος για Χρυσό Φοίνικα Ρόχαν Ντίκσον.

Κτηνώδη Ένστικτα
Δευτέρα 26/7 COSMOTE CINEMA 2HD 22:00 Πρεμιέρα

O μοναχικός Σεθ εργάζεται σε καταφύγιο ζώων, όταν μια μέρα γνωρίζει τυχαία την όμορφη Χόλι και την ερωτεύεται. Απελπισμένος από τις μάταιες προσπάθειες του να την γοητεύσει, βάζει σε εφαρμογή το πιο σκοτεινό του σχέδιο: να την απαγάγει.

Jiu Jitsu
Κυριακή 25/7 COSMOTE CINEMA 2HD 22:00 Πρεμιέρα

Κάθε έξι χρόνια, οι καλύτεροι πολεμιστές ζίου ζίτσου αγωνίζονται για να προστατέψουν τον πλανήτη από εξωγήινους εισβολείς. Για χιλιάδες χρόνια, οι υπερασπιστές της Γης κέρδιζαν. Μέχρι που φέτος, ο πιο ισχυρός υπέρμαχος της Γης φαίνεται να έχει χάσει τη δύναμή του. Άραγε, ποιος θα κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα επιβίωσης;

Διόνυσος – Η αποκάλυψη
Κυριακή 25/07/2021

Ποιος ήταν ο θεός Διόνυσος; Και ποια η αξία της έκστασης στην εξέλιξη των πολιτισμών; Με αφετηρία το Μουσείο της Ακρόπολης, η Βρετανή ιστορικός Μπέτανι Χιουζ ξεκινά να μας αποκαλύψει τους μύθους γύρω από το πρόσωπό του, καθώς και την σημασία του στον κόσμο του σήμερα. Συνεχίζοντας, στη Γεωργία, θα εντοπίσουμε το παλαιότερο οινοποιείο του κόσμου, ενώ στην Ιορδανία και στην Κύπρο, θα εξερευνήσουμε ποικίλες τοιχογραφίες και μωσαϊκά με απεικονίσεις του Βάκχου, αλλά και τα κοινά σημεία του αρχαίου θεού με τον… Χριστό.

Απίστευτα ταξίδια με τον Σάιμον Ριβ
Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 23:00|BBC Earth

Έπειτα από δεκαπέντε χρόνια περιπλανήσεων σε πάνω από εκατό χώρες του κόσμου, ήρθε η ώρα για τον Σάιμον Ριβ να να μας αποκαλύψει τα μυστικά του! Σήμερα, συναντά ξανά μερικούς από τους πιο αλησμόνητους χαρακτήρες που γνώρισε στη διαδρομή του, μοιράζεται μαζί μας στιγμές πίσω από τις κάμερες ενώ παράλληλα, ερευνά τις βαθιές αλλαγές που βίωσε κατά τη διάρκεια των μοναδικών ταξιδιών του στις έξι ηπείρους.

To άρθρο Cosmote TV: Σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για κάθε γούστο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα