Champions League: Ο νικητής του Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας στον δρόμο του Ολυμπιακού

13:13 1/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του στα πλέι οφ του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα παλέψει με τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια (Κύπρος) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) για την πρόκριση της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι αναμετρήσεις είναι διπλές και θα πραγματοποιηθούν 22-23 και 29-30 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται

ότι Ο Ολυμπιακός συμμετέχει απευθείας στα πλέι οφ του Champions League χάρη στην πρόκριση της Λιόν στα προημιτελικά του περσινού Final-8, αλλά και του γεγονότος πως τελικά δεν κατέκτησε το τρόπαιο.

Εφόσον οι Πειραιώτες πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League, θα τοποθετηθούν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ του Champions League (Μονοπάτι πρωταθλητών):

Σλάβια Πράγας (Τσεχία) – Μίντιλαντ (Δανία) ή Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) ή Ντινάμο Μπρεστ (Λευκορωσία) – Ζαλτσμπουργκ (Αυστρία)
Ολυμπιακός (Ελλάδα) – Ομόνοια (Κύπρος) ή Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) ή Μόλντε (Νορβηγία) – Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) ή Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Το προφίλ της Ομόνοιας

Η Ομόνοια κατέκτησε το κυπριακό πρωτάθλημα για 21η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από δέκα χρόνια. Προπονητής της είναι ο Νορβηγός Χένινγκ Μπεργκ, ενώ στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες όπως ο Έλληνας διεθνής μπακ-χαφ Χάρης Μαυρίας, καθώς και ο Φώτης Παπουλής που έχει παίξει στη Superleague.

Το προφίλ του Ερυθρού Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε το πρωτάθλημα για τρίτη σερί σεζόν. Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει στον πάγκο της τον άλλοτε άσο της ομάδας με θητεία σε Λάτσιο και Ίντερ, Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν γνωστοί στο ελληνικό κοινό παίκτες, όπως ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού Αλεξάνταρ Κάται κι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Ματέο Γκαρσία που πέρασε από τον Άρη.

Πέρσι, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε για τους ομίλους του Champions League τους Σέρβους, χάνοντας με 3-1 στο Βελιγράδι αλλά κερδίζοντας με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποτέλεσμα που του χάρισε την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

To άρθρο Champions League: Ο νικητής του Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας στον δρόμο του Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα