Το στοίχημα της Δευτέρας

Ο τέταρτος τελικός των πλέι οφ παίζει και παίζεται… σχεδόν μόνος του σήμερα, αφού η μοναδική στοιχηματική του… παρέα είναι ένα ιταλικό ματς.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ λοιπόν με το σκορ στο 2-1 για τον Ολυμπιακό που θα κάνει την πρώτη του προσπάθεια απόψε να στεφτεί πρωταθλητής. Η έδρα δίνει λογικά φαβορί τον άσο, αλλά το 1,47 επιμένουμε ότι δεν παίζεται σε τέτοιου είδους αγώνες.

Τα 1-5 για νίκες εκατέρωθεν είναι ένα στοίχημα που πάντα το τιμάμε σε τέτοιους τελικούς, με τη λογική των κλειστών ματς. Του Παναθηναϊκού δίνει 4,35, του Ολυμπιακού 5,40.

Το διπλό με χάντικαπ 8,5 πόντων του Ολυμπιακού στο 1,50 είναι μια περίπτωση που μοιάζει ασφαλής αφού τα ματς δεν έχουν ανοίξει μέχρι τώρα και δεν δείχνει να ανοίγουν στη συνέχεια.

Στα ατομικά, ξεχωρίζουμε το όβερ στους 7,5 πόντους του Παππά σε απόδοση 1,83, τα όβερ 4,5 ριμπάουντ του Γκιστ στο 1,75, ξανά όβερ τον Μάντζαρη στο ΟΑΚΑ με 6,5 πόντους και απόδοση το δελεαστικό 2,0 αφού παίρνει σουτ σε αυτό το γήπεδο, ξανά με… πείσμα το όβερ 1,5 τρίποντο του φορμαρισμένου Λοτζέσκι στο 1,75.

Στο ιταλικό Εμίλια – Αβελίνο συμφωνούμε με φαβορί τον άσο αλλά δεν τον ποντάρουμε στο 1,36, βλέπουμε πιθανότητες στο όβερ 155,5 με απόδοση 1,87 και… τέλος.

Keywords