Στοίχημα: Μεγάλο σκορ στην Πόλη

Euroleague, Eurocup και Champions League ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει στοιχηματικά δύο παιχνίδια. Συγκεκριμένα, αυτά είναι τα Γαλατασαράι – Ούνιξ Καζάν και Πινάρ Καρσίγιακα – Βενέτσια. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ.

Αδιάφορες Γαλατά και Ούνιξ

Ξεκινάμε από την Euroleague

και την αναμέτρηση της Γαλατασαράι με την Ούνιξ Καζάν. Βαθμολογικά το παιχνίδι είναι αδιάφορο, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί εδώ και καιρό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η Γαλατασαράι το τελευταίο διάστημα παίζει άναρχα και δε δίνει μεγάλη βαρύτητα στην άμυνά της. Απόδειξη, οι 90 πόντοι που δέχθηκε από την Μπεσίκτας, αλλά και οι 74 συνολικά προσπάθειες του Ολυμπιακού στο 71-80 του ΣΕΦ, ένα παιχνίδι στο οποίο αν οι "ερυθρόλευκοι" ήταν λίγο πιο εύστοχοι στο τρίποντο, το αποτέλεσμα θα ήταν αντίθετο. Η Ούνιξ, από την πλευρά της, έχει ανεβάσει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα και στους αγώνες της παρουσιάστηκαν μεγάλο σκορ ακόμη και χωρίς τον Λάνγκφορντ. με Καλέβ, 84-109 με Ζενίτ, 80-82 με την άκρως αμυντική Ζαλγκίρις. Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα λοιπόν, καλή επιλογή το Over 160.5.

Υποτιμάται η Βενέτσια

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση έρχεται από το Champions League και το παιχνίδι Πινάρ Καρσίγιακα – Βενέτσια. Η Πινάρ έκανε την έκπληξη στη φάση των 16, αποκλείοντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, την Μπεσίκτας, με δύο νίκες (75-70 στη Σμύρνη και 83-90 στην Πόλη). Η Βενέτσια βρέθηκε στα προημιτελικά με δύο νίκες, επίσης, στον ιταλικό «εμφύλιο» κόντρα στην Αβελίνο, της οποίας επικράτησε 53-49 εντός και 68-72 εκτός έδρας. Οι δύο τους έχουν «ιστορία» μεταξύ τους φέτος. Συμμετείχαν αμφότερες στον 2ο όμιλο της πρώτης φάσης, με τους Τούρκους να τερματίζουν 3οι και τους Ιταλούς 2οι, ισοβαθμώντας, με την Λε Μαν που κατέλαβε την 1η θέση. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, «μίλησαν» οι έδρες, με την Καρσίγιακα να επικρατεί 99-59 μπροστά στο κοινό της και τη Βενέτσια 75-61 στη Βενετία.

Αν λάβουμε ως «οδηγό» αυτά τα δύο ματς, το πιθανότερο είναι η πρόκριση να κριθεί στις έδρες και τη διαφορά που θα πάρει εκεί ο εκάστοτε γηπεδούχος. Βέβαια, από τότε έχει περάσει αρκετό διάστημα. Η Πινάρ εξέπληξε με την πρόκριση επί της Μπεσίκτας αλλά ξαφνικά δεν έγινε το «θηρίο» που παρουσιάζεται απόψε με το χάντικαπ των 8.5 πόντων. Αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για την Βενέτσια που δείχνει να «συνέρχεται» από ένα κακό διάστημα. Έχει πανηγυρίσει τρεις σερί νίκες στην Ιταλία, πέτυχε τις δύο νίκες με την δυνατή Αβελίνο στο Champions League και δείχνει πιο «στιβαρή» με εξαιρετική άμυνα. Οι ομάδες είναι παρόμοιας δυναμικότητας, με σχεδόν ίδιες πιθανότητες πρόκρισης. Επομένως, θεωρούμε πως υποτιμάται η φιλοξενούμενη με το πλεονέκτημα των 8.5 πόντων. Αξίζει η επιλογή Βενέτσια +8.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα