Σορώτος: «Η προσπάθεια συνεχίζεται και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς» (pic)

Ο Κώστας Σορώτος εκτός από την προπονητική του αξία είναι γνωστός για το γεγονός ότι πάντα βγαίνει μπροστά, δεν κρύβεται, έχοντας πολλές φορές "πληρώσει" αυτή την επιλογή του. Ωστόσο έχοντας πάντα το θάρρος της γνώμης του τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook μετά την ήττα του Παπάγου από το Περιστέρι στο "Σαλούν" αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα στο συγκεκριμένο

παιχνίδι των νικητών, και να εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας του για την στάση τους, παρά την ήττα.

Αναλυτικά:

"Ξέρετε πολύ καλά ότι εδώ μέσα αποφεύγω να γράφω πράγματα για την ομάδα που δουλεύω και όταν το κάνω πρέπει να υπάρχει λόγος σοβαρός. Σήμερα λοιπόν που είναι μια μέρα δύσκολη αποφασίζω να βγω μπροστά και να πω δύό πράγματα που θέλω να πω.
Το 61 παθητικό δείχνει ότι τα παιδιά ήθελαν και προσπαθήσανε. Οι 47 πόντοι στην επίθεση δείχνουν ότι είχαμε πολλά προβλήματα , ίσως μεγάλο άγχος και σίγουρα δείχνουν ότι θέλουμε πολύ δουλειά και λίγα λόγια. Κάπως έτσι χάσαμε δικαιότατα από μια καλύτερη από εμάς ομάδα σήμερα, μια ομάδα που είμαι σίγουρος ότι θα ανέβει κατηγορία.
Όπως έχω πει πολλές φορές και στα ίδια τα παιδιά οι νίκες ανήκουν σε αυτούς αποκλειστικά και οι ήττες σε όλους μας και πάνω από όλα στον προπονητή. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι προσπάθεια κάνουν κάθε μέρα και πόσα προβλήματα έχουμε από την αρχή της περιόδου με τους τραυματισμούς που δεν έχουν επιτρέψει απο την αρχή της περιόδου να είμαστε ούτε σε ένα παιχνίδι πλήρεις και αν και δεν το έχουμε επικαλεσθεί ποτέ απο την αρχή του πρωταθλήματος παίζουμε χωρίς τον Θοδωρή τον Σιούτη, που όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό ενώ σήμερα στερηθήκαμε και τον αρχηγό μας , τον Άκη τον Αρσένη που τραυματίσθηκε σε τροχαίο.
Η προσπάθεια συνεχίζεται και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς............
Υ.Γ 1 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και τους ανθρώπους του Παπάγου που παρόλη την ήττα μας ήταν εκεί να μας βοηθήσουν και να μας πουν ένα δεν πειράζει στο τέλος. Τους οφείλουμε να προσπαθούμε συνέχεια και να τους κάνουμε περήφανους για την ιστορική τους ομάδα.........
Υ.Γ 2 Για τη διαιτησία δεν έχω πει τίποτα και θα ήθελα να μην πω αλλά για δεύτερο αγώνα παρατηρούμε το φαινόμενο να μην έχουν άποψη οι δύο διαιτητές για μια φάση και βάσει κάποιας λογικής την οποία αδυνατώ να αντιληφθώ να δίνουν τη μπάλα στον αντίπαλο και μάλιστα σε στιγμή που το τζάμπολ θα έδινε την κατοχή σε εμάς........Βεβαίως και δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα η διαιτησία αλλά ρε Θεωνά μια φορά να με παίξεις και να μην ξεχειλίζει η αντιπάθεια σου για εμένα.........Να είσαι καλά παλικάρι μου , δεν βαριέσαι. Όλα αυτά τα χρόνια το ρόλο σου τον έχουν παίξει πολλοί σαν και εσένα, αντέχω πια και υπομένω σιωπηλός........"

Keywords
Τυχαία Θέματα