Παρουσιάζει την φανέλα της η ΑΕΚ

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τα αποκαλυπτήρια της νέας της φανέλας, εξέδωσε η ΑΕΚ. Η διοίκηση του συλλόγου, θα πραγματοποιήσει σχετική συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη (13/9), προκειμένου να την παρουσιάσει, πραγματοποιώντας παράλληλα κλήρωση, με τον νικητή να την φορά πρώτος. Την ίδια ημέρα, θα ανακοινωθεί ο επίσημος χορηγός της ομάδας.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ

Β.C. ενημερώνει, ότι την Τρίτη (13/09, 13:00) στην αίθουσα Τύπου του Κλειστού του ΟΑΚΑ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, με βασικό θέμα την επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας για τη Basket League.

Με αφορμή τα «αποκαλυπτήρια» της νέας φανέλας, ο ΟΠΑΠ θα προχωρήσει σε διαγωνισμό, χάρη στον οποίο ένας τυχερός φίλος της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να τη φορέσει πρώτος και παράλληλα, να έλθει σ’ επαφή με τα αστέρια της ομάδας. Ο τυχερός θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (09/09) από τον ΟΠΑΠ.

Τέλος, την ερχόμενη Τρίτη θα ανακοινωθεί η συμφωνία με τον επίσημο χορηγό της «Βασίλισσας», ενώ το Τμήμα Μάρκετινγκ της ΑΕΚ Β.C. θα δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα καμπάνια για τα εισιτήρια Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017».

Keywords
Τυχαία Θέματα