Παπανικολάου: «Λείπει ο Σπανούλης, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται αύριο με την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας για την Ευρωλίγκα, με τον Κώστα Παπανικολάου να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να περιορίσει τα λάθη, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ: «Δεν μπαίνουν σε ίδια μοίρα τα δύο ματς. Το πρώτο παιχνίδι πήγε όπως πήγε, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κοιτάμε εκείνο

το ματς. Θέλουμε να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική, να διεκδικήσουμε όλες τις μπάλες που θα είναι 50-50, να κοιτάζουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη. Πάμε σωστά προετοιμασμένοι από τους προπονητές μας και κοιτάζουμε το καλύτερο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το αν θα βάλει σε θέση φαβορί την ομάδα του για πλεονέκτημα έδρας, μια ενδεχόμενη νίκη μέσα στη Βαρκελώνη: «Μέλημα μας είναι να κοιτάζουμε την ομάδα μας, όχι τους άλλους. Κοιτάζουμε ένα παιχνίδι τη φορά, στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Έτσι πορευόμασταν και έτσι θα πορευόμαστε».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ο Σπανούλης για την ομάδα μας και πόσο τη βοηθάει, δεν είμαστε ομάδα που γκρινιάζουμε και ψάχνει για δικαιολογίες. Ανεξαρτήτως παικτών, ομάδων ή απωλειών, πάμε πάντα για να παλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη. Θα ήταν ευλογία να ήταν ο Βασίλης μαζί μας, τώρα, αυτοί οι 12 που πάμε εκεί, πάμε να παλέψουμε, πάμε για το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα