Ντόελμαν: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει σπουδαία ομάδα»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε με δηλώσεις του ο Τζάστιν Ντόελμαν, τονίζοντας πως η ελληνική ομάδα έχει έμπειρους παίκτες, ενώ παράλληλα επισήμανε την αναγκαιότητα της νίκης για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το ματς: «Tο ματς είναι πολύ σημαντικό για μας. Ο Ολυμπιακός έχει έμπειρους παίκτες, διαθέτει σπουδαία ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε να βρεθούμε

στα playoffs. Για να γίνει αυτό πρέπει να νικήσουμε. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου απουσίαζα λόγω τραυματισμού. Θυμάμαι πως ήταν ένα ματς βασισμένο στη δύναμη και την άμυνα. Πάντα είναι δύσκολα τα ματς με τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά μας πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να ακολουθήσουμε την τακτική που θα μας έχει πει ο προπονητής μας».

Για την βαθμολογική θέση της Μπαρτσελόνα: «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, έχουμε νέο προπονητή και βρισκόμαστε ήδη σε μία διαδικασία εκμάθησης. Εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να βρω ρυθμό μετά τον τραυματισμό μου. Ελπίζω να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε αρχής γενομένης από τα εντός έδρας κι ελπίζω να μπούμε στα playoffs και στη συνέχεια να παίξουμε στο Final 4».

Keywords
Τυχαία Θέματα