Κεραμιδάς: «Δεδομένη η παρουσία της Μάλτση με Βουλγαρία»

Η Εβίνα Μάλτση δεν προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη Eθνική ομάδα ενόψει του αγώνα με τη Βουλγαρία (19/11) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, όμως ο Κώστας Κεραμιδάς ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα για τη συμμετοχή της στο κρίσιμο παιχνίδι της "γαλανόλευκης".

"Αυτή

την στιγμή θεωρούμε δεδομένη την παρουσία της στον αγώνα του Σαββάτου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Από την πλευρά της, η άμεση συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού, Ελένη Καφαντάρη δήλωσε: "Για την Βουλγαρία, ξέρουμε ότι έχει τρεις αλλαγές στην σύνθεση της, σε σχέση με τον αγώνα που παίξαμε στην έδρα της. Με διάφορα βίντεο έχουμε συλλέξει τις αναγκαίες πληροφορίες.

Επειδή την γνωρίζουμε, θέλουμε να την πιέσουμε , να είμαστε πιο επιθετικές στην άμυνα ώστε να πάρουμε από την αρχή του αγώνα μια διαφορά ασφαλείας. Και αν είναι δυνατόν, να την διευρύνουμε ως την λήξη της αναμέτρησης. Άλλωστε εκτός από την νίκη, κυνηγάμε και την διαφορά ώστε να διατηρηθούμε στις έξι καλύτερες δεύτερες κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η πρόκριση, στην τελική φάση του Eurobasket 2017, στην Τσεχία".

Keywords
Τυχαία Θέματα