Καιρός για μεγάλο διπλό...

Ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι στην φετινή Ευρωλίγκα δίνει σήμερα (4/2, 20:00) ο Παναθηναϊκός ο οποίος φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ από την Τσεντεβίτα, θέλοντας το διπλό ώστε να μπορέσει να βάλει τις βάσεις διεκδίκησης της πρόκρισης του στα πλει οφ του θεσμού.

Η αποστολή των «πρασίνων» μόνο εύκολη δεν αναμένεται απέναντι στο συγκρότημα του Βέλικο Μρσιτς, το οποίο είναι σκληροτράχηλο, παλεύοντας σχεδόν όλα τα παιχνίδια, ενώ η ήττα από την Μέγκα Λεκς με 100-93 για την Αδριατική λίγκα, μάλλον δείχνει συντήρηση δυνάμεων. Απών για τους Κροάτες θα είναι ο Λούκα Μπάμπιτς (10,1 π.) ενώ αμφίβολος είναι και ο έμπειρος ψηλός, Λούκα Ζόριτς (4,6 π., 2,2 ριμπ.). Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσει η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στους Αμερικάνους, Τζέικομπ Πούλεν (14,6 π., 3,4 ασίστ) και Τζέιμς Ουάιτ (9,3 π., 4,7 ριμπ.) , ενώ εξαιρετικός είναι ο 26χρονος Κροάτης σέντερ, Μίρο Μπίλαν (13,9 π., 6,5 ριμπ.).

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα έχει στην διάθεση του και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ αναμένεται να έχει ξεπεράσει και την ταλαιπωρία που υπέστη στο να μεταβεί στο Ζάγκρεμπ.

Keywords