Γιορτινή ατμόσφαιρα και λάμψη στην πίτα του Προμηθέα (pics)

Ο ΑΣΠ Προμηθέας έκοψε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην κεντρική σάλα του ΕΑΚ «Δημήτρης Τόφαλος» σε μια λαμπρή εκδήλωση που συμμετείχαν όλοι οι αθλητές του Συλλόγου, με πρωταγωνιστές –για μια ακόμα χρονιά- τους αθλητές των ακαδημιών του Προμηθέα, που "έντυσαν" με χαρά και ενθουσιασμό τη φετινή πανηγυρική γιορτή που αγκαλιάστηκε από πλήθος φίλων του Συλλόγου, αλλά και γενικότερα του Πατραϊκού Αθλητισμού, καθώς και τις πολιτικές και θρησκευτικές αρχές της πόλης.

Η εκδήλωση ήταν φέτος

αφιερωμένη σε τρεις φορείς, που προσφέρουν γεύματα σε άπορους συμπολίτες μας και επιδεικνύουν ιδιαίτερο φιλανθρωπικό, προνοιακό και κοινωνικό έργο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Χρήστος Μήλας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, τιμώντας το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, με τα ενοριακά συσσίτια των εκκλησιών της Πάτρας, αλλά και την κεντρική δομή συσσιτίου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως «Το Κελάρι της Αγάπης».

Στη συνέχεια τιμήθηκε ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (Κ.Ο.ΔΗ.Π) για την Τράπεζα Τροφίμων και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου. Την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Κ.Ο.ΔΗ.Π κ. Θεόδωρο Τουλγαρίδη παρέδωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης, που απεύθυνε και χαιρετισμό.

Τέλος, τιμήθηκε από το Σύλλογο μια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών: «Σίτιση Φίλων Πλατείας Τριών Ναυάρχων», που διανέμει καθημερινά συσσίτια. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ, κ. Κώστας Κόντης.

Keywords
Τυχαία Θέματα