Γιαννακόπουλος: «Ήρθε η ώρα για το κρισιμότερο ματς της σεζόν»

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε το προσωπικό του blog στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Λαυρίου απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας (11/3, 17:00).

Αναλυτικά τι είπε:

Στο ματς με τον Ολυμπιακό ξεκινήσαμε άσχημα και ο αντίπαλος μας ξέφυγε πολύ νωρίς στο σκορ. Στη συνέχεια του παιχνιδιού κάναμε κάποια πράγματα που μας ικανοποίησαν,

δοκιμάσαμε κάποια συστήματα και σχήματα εν όψει του Κοροίβου και σταδιακά βελτιώσαμε την εικόνα μας. Ούτως ή άλλως ήταν για μας η πρόβα τζενεράλε για το αυριανό ματς, έτσι το αντιμετωπίσαμε και έτσι το είδαμε από την αρχή.

Τώρα, ήρθε η στιγμή. Η στιγμή για τον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν για το Λαύριο. Τον αγώνα που θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς, που θα κρίνει αν η σεζόν θα είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη. Έχουμε χάσει ήδη μια ευκαιρία, στο ματς με τον Προμηθέα και δεν σκοπεύουμε να χάσουμε άλλη. Με νίκη επί του Κοροίβου μένουμε στην κατηγορία για δεύτερη σερί σεζόν και αυτή είναι τεράστια πρόκληση για όσους ανήκουμε στην οικογένεια του Λαυρίου.

Για τον κόσμο μας δεν έχω να πω πολλά: Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Το κρισιμότερο, το σημαντικότερο. Και θέλουμε ο κόσμος μας να είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος τη νίκη. Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο από νωρίς και να δείξουν στους αντιπάλους μας τη δύναμη της έδρας του Λαυρίου! Όπως μόνο αυτοί ξέρουν! Με τη φωνή και την ψυχή τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα