Δεν ξέχασαν τον Λιούμπο

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τον θάνατο του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς και η άδικη απώλεια δεν γίνεται να ξεχαστεί. Ο πρώην παίκτης του Αρκαδικού και του ΚΑΟΔ, δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 2011, σε ηλικία 24 ετών, ύστερα από πυροβολισμούς άγνωστων κουκουλοφόρων κατά την διάρκεια ληστείας στο Μαυροβούνιο.

Η Μπούντουτσνοστ, από την οποία ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τη καριέρα του, διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12/9) τουρνουά, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του. Το παρών, εκτός των διοργανωτών έδωσαν και οι Τέοντο Τίβατ, η Ζαντάρ και η Σουτζέσκα. Η συγκινησιακή φόρτιση ήταν μεγάλη, καθώς το παρών τους αγώνες έδωσε και η οικογένεια του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκονταν οι φανέλες των ομάδων που φόρεσε ο Μαυροβούνιος σέντερ (με το νούμερο 14), μεταξύ των οποίων αυτές του Αρκαδικού και του ΚΑΟΔ.

Να σημειωθεί ότι ο Γιοβάνοβιτς αγωνίστηκε στον Αρκαδικό τη σεζόν 2009-10, στη πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου στην Α2 (τερμάτισε 4ος), ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον ΚΑΟΔ με τον οποίο πανυγήρισε την άνοδο στην Α1.

Keywords