Στο χιονισμένο Κάουνας ο Ολυμπιακός (pics)

09:02 22/1/2016 - Πηγή: Bam
Μετά από πτήση που διήρκησε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο… παγωμένο από το χιόνι Κάουνας, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ζαλγκίρις για το Top 16 της Ευρωλίγκας.

Έδαφος… Λιθουανίας πάτησε στις 19:30 η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», έφτασαν στο Κάουνας, έπειτα από πτήση δύο ωρών και 45
λεπτών με ναυλωμένο από την ΚΑΕ αεροσκάφος (τσάρτερ), ούτως ώστε οι παίκτες να αποφύγουν την ταλαιπωρία των ανταποκρίσεων, του μακρινού αυτού ταξιδιού. Η πτήση ήταν άψογη χωρίς την παραμικρή ανατάραξη και αμέσως μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο, η αποστολή μεταφέρθηκε με πούλμαν στο ξενοδοχείο.

Αποστολή στο Κάουνας, Νίκος Ζέρβας

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι περισσότεροι παίκτες επέλεξαν να κοιμηθούν (πριν την αναχώρηση είχε προηγηθεί προπόνηση στο ΣΕΦ), ενώ όσοι ήταν ξύπνιοι διάβαζαν βιβλία, άκουγαν μουσική ή χάζευαν στις ηλεκτρονικές τους συσκευές. Μαζί με την αποστολή, έχουν ταξιδέψει και πέντε οπαδοί της ομάδας που έχουν συμπληρώσει πόντους από τις αγορές που έχουν κάνει μέσω της πιστωτικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που είναι χορηγός της ΚΑΕ και απολαμβάνουν αυτό το ταξίδι ως επιβράβευση.

Οι παίκτες, αφότου τακτοποιηθούν στα δωμάτιά τους, θα δειπνήσουν και θα πάνε για ξεκούραση, καθώς στις 10:30 αύριο το πρωί, τους περιμένει η τελευταία προπόνηση-χαλάρωμα πριν από το παιχνίδι στη «Ζαλγκίριο Αρένα». Εκεί θα κριθεί οριστικά και η συμμετοχή του Πρίντεζη, ο οποίος νιώθει καλύτερα (έχουν υποχωρήσει οι μυϊκοί σπασμοί στην πλάτα) και σύμφωνα με πληροφορίες θα αγωνιστεί κανονικά. Αν κάτι δεν πάει καλά, την θέση του θα πάρει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος είναι ο 13ος παίκτης στην αποστολή.

Όσο για τις καιρικές συνθήκες που συνάντησε η αποστολή στο Κάουνας, ήταν σαφώς πιο κρύες από την Αθήνα, καθώς στην λιθουανική πόλη η θερμοκρασία είναι στους -14ο C, ενώ το τοπίο είναι λευκό στους δρόμους και τα σπίτια, καθώς τις τελευταίες ημέρες οι χιονοπτώσεις είναι συνεχόμενες. Μένει να δούμε αν το κρύο θα φέρει… γούρι στον Ολυμπιακό, που έχει περάσει νικηφόρα από την συγκεκριμένη πόλη στις τέσσερις από τις πέντε επισκέψεις του.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/basket/sto-xionismeno-kaounas-o-olumpiakos-pics/3136894


Keywords
Τυχαία Θέματα