Στην Ρωσία η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού

15:43 19/3/2018 - Πηγή: Bam
Στην Ρωσία βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (19/03) η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.Οι «ερυθρόλευκες» την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:30 θα αντιμετωπίσουν στο Κράσνονταρ την τοπική ομάδα στην ρεβάνς του πρώτου αγώνα στο Ρέντη, όπου είχε πάρει τη νίκη με 3-2 ο Θρύλος για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup.

Ο
Ολυμπιακός με νίκη στην Ρωσία θα πάρει μία ακόμη σπουδαία πρόκριση, διεκδικώντας στον τελικό ευρωπαϊκή κούπα και όλες οι αθλήτριες της ομάδας είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα, ώστε να καταφέρουν να φέρουν στον Πειραιά το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Το κλίμα στο σύνολο του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι πάρα πολύ καλό, με τις «ερυθρόλευκες» να δείχνουν και στον πρώτο αγώνα ότι μπορούν να πάρουν την νίκη-πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο επαναληπτικός αγώνας είναι σαφώς πιο δύσκολος από εκείνον στο Ρέντη, όμως το πάθος και η δίψα του Θρύλου είναι κάτι περισσότερο από εμφανής και όλες οι παίκτριες στην ομάδα θα καταθέσουν τη ψυχή τους στο τάραφλεξ του γηπέδου της Ρωσίας για τη νίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα