Σπανούλη, Πρίντεζη, αλλά και Μίλος θέλει ο Χάινς!

19:21 2/6/2015 - Πηγή: Bam

Τρεις πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό διάλεξε ο Κάιλ Χάινς στη δική του «Dream Team», σε ερώτηση ρωσικής ιστοσελίδας.

Αρκετό… Ολυμπιακό περιέχει η «Dream Team» του Κάιλ Χάινς, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη ρωσική ιστοσελίδα «shkola2-0.ru».

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει επιλέξει τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη,

ενώ τη μόνη δυσκολία που αντιμετώπισε ήταν στη θέση «5» επιλέγοντας τον Λάζαρο Παπαδόπουλο μαζί τον Σάσα Κάουν!

Την υπόλοιπη βασική πεντάδα συμπληρώνουν οι Μίλος Τεόντοσιτς και Σόνι Ουίμς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ από τον… πάγκο θα έρχεται –ως έκτος παίκτης- ο Ρίκι Χίκμαν της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Αναλυτικά οι… αιτιολογήσεις του Χάινς:

Σπανούλης: «Ο συγκεκριμένος δεν… κέρδισε απλά το παρατσούκλι “Kill Bill”. Είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους σκόρερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κάποιοι πιστεύουν πως είναι ο καλύτερος στην ιστορία».

Πρίντεζης: «Ήμουν τυχερός που έπαιξα μαζί του στην ίδια ομάδα και μπορώ να πω πως είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους που έχω δει στην καριέρα μου και έχει πάντα κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Μπορεί το στιλ του να φαίνεται θεαματικό, αλλά αυτό έχει έρθει από πολλή δουλειά».

Κάουν-Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να επιλέξω έναν από τους δύο, καθώς έρχονται… ισόπαλοι. Ο Παπαδόπουλος έχει τρομερή αίσθηση της μπάλας και τρομερά χέρια, παίρνοντας καλές θέσεις. Το “χουκ” του είναι το κάτι άλλο. Πραγματικά, έμαθα πολλά από εκείνον, βλέποντάς τον στις προπονήσεις και στους αγώνες»

Keywords
Τυχαία Θέματα