Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης!

11:55 10/10/2018 - Πηγή: Bam
Στην Ελλάδα και το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά το συνέδριο του Club Management Program με την παρουσία πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.
στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα επί προεδρίας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ηγέτης του Θρύλου έχει ανεβάσει, τα τελευταία χρόνια, πολλά σκαλιά τον Ολυμπιακό, οδηγώντας τον ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Η στενή σχέση του Ολυμπιακού μας με το ECA, το European Clubs Association, αποδεικνύει περίτρανα τούτο ακριβώς. Για ακόμη μία φορά, ο Σύλλογός μας γίνεται οικοδεσπότης για το ECA, το οποίο επιλέγει την Ελλάδα και τον Πειραιά για να διοργανώσει το συνέδριο του Club Management Program. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />


Μετρώντας συνολικά 40 μέλη του ECA, το Club Management Program περιλαμβάνει 8 πρωταθλητές της σεζόν 2016-17, 14 κλαμπ που το 2017-18 έπαιξαν στο UEFA Champions League και 16 από του UEFA Europa Leaue της ίδιας περιόδου, 8 δευτεραθλητές της σεζόν 2016-17 και 6 Κυπελλούχους των χωρών τους, για την ίδια αγωνιστική περίοδο. Το ρόστερ είναι, αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, όσο σημαντικό είναι και το γεγονός ότι όλα αυτά τα μεγάλα κλαμπ, επέλεξαν τον Πειραιά και οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό, για να θέσουν επί της τραπέζης όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα, τα οποία συζητούν.



Οι συνεδρίες συνεχίζονται αύριο Τετάρτη και ολοκληρώνονται μετά το μεσημέρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Ολυμπιακός, Ευρώπης,olybiakos, evropis