Φορτούνης: «Δείξαμε έτοιμοι για Λουκέρνη»

13:09 2/8/2018 - Πηγή: Bam
Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως έλεγχαν το ματς και δεν απειλήθηκαν από την ισπανική ομάδα, στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των Ελβετών, ενώ θεωρεί σημαντικό το γεγονός πως ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ ελληνικό στοιχείο πλέον στο ρόστερ του.

Αναλυτικά: «Παίξαμε ένα παιχνίδι με μία καλή ομάδα, σε γενικές γραμμές ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε κάποια κλασική ευκαιρία. Εμείς είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης
και κοιτάζουμε αυτό το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας την Πέμπτη θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο και θα "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και το τεχνικό επιτελείο για να είμαστε έτοιμοι».

Για το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό για μία ελληνική ομάδα και για τον Ολυμπιακό να έχει πολλούς Έλληνες παίκτες, φέτος βλέπουμε ότι παίζουν πάρα πολλά παιδιά, γύρισε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έχει απίστευτη εμπειρία και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Όσους περισσότερους Έλληνες έχουμε στην ομάδα, τόσο το καλύτερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα